Andreea Bercleanu a luat o pauză de la a mai prezenta știrile Observatorului și a plecat într-o vacanță bine meritată în Grecia. Cu siguranță, știrista este una dintre cele mai frumoase femei depe micul ecran, drept dovadă și pozele publicate din concediu.


Andreea Berecleanu a ales să se relaxeze la soare în Mikonos, Grecia. Vedeta tv le-a arătat și prietenilor virtuali de pe rețelele ei de socializare cum își petrece cele câteva zile de concediu, iar ei nu au putut să nu obserce cât de bine arată știrista pe care o urmăresc cu interes la Antena 1.

În sutienul de la costumul de baie, cu o pereche de pantaloni largi, albi, cu ochelari de soare și părul prins, Andreea Berecleanu a arătat impecabil, având o postură de femeie serioasă, care transmite informații de interes general telespectatorilor ei, dar și una de femeie chic, sofisticată.

andreea.jpg

Andreea Berecleanu nu s-a pozat în costum de baie, însă articolele vestimentare pe care le-a purtat au demonstrat că are un corp de milioane
foto: Facebook

Andreea Berecleanu nu își arată deloc vârsta. La cei 42 de ani pe care îi are, știrista se menține într-o formă de zile mari, iar la prima vedere nu i-ai da mai mult de 30 de ani. Asta se datorează și stilului de viață sănătos pe care îl are, drept dovadă și masa de prânz pe care a fotografiat-o și alăturat-o celor două poze în care arată ireproșabil.

20476511_2089402907752804_713429330622971165_n.jpg

Andreea Berecleanu arată impecabil la cei 42 de ani ai săi
foto: Facebook

”Grecie călduroasă,dar și un pic vântoasă în Mikonos. Perfectă pentru a descoperi locuri minunate. Natura aridă, sălbatică, viață de noapte agitată, apusuri cu leneveală pe plajă, muzică pentru toate gusturile.”, a fost descrierea pe care prezentatoarea Observatorului a adăugat-o fotografiei publicate pe Facebook.

berecleanu.jpg

Internauții îi adresează complimente la fiecare poză pe care aceasta o publică
foto: Facebook
 
 
Loading...