Andreea Antonescu, solista fostei trupe Andre, a fost una dintre concurenții de la Fort Boyard din ediția de pe 8 octombrie. Deși a fost cea mai micuță participantă din echipă, Andreea a dat dovadă de un curaj uluitor și chiar le-a dat clasă băieților, care de două ori s-au dat înapoi de la provocările Pere Fouras.


Andreea Antonescu a fost aleasă de echipă să particope la cele mai năstrușnice probe pentru a face rost de cheile care îi conduc pe concurenți la comoară. Cântăreața nu a fost doar o prezență foarte sexy în fort, dar și foarte îndrăzneață și nu s-a dat bătută în fața provocărilor, lucru care l-a impresionat pe „bătrânul” Fouras.

andreea_1.jpg

andreea antonescu
Și-a afundat mâinile între șerpi fără ezitare
Foto: Pro Tv

După ce a băut dintr-o răsuflare un ou crud de struț, dintr-un pahar uriaș, Andreea Antonescu a fost desemnată de echipă să caute printre șerpi indiciile necesare pentru a trece în etapa următoare. Deși a fost puțin intimidată de șerpii care aveau dimensiuni deloc neglijabile, Andreea și-a afundat mâinile între ei, spre surprinderea colegilor din echipă. Unul dintre ei, un luptător de MMA, un bărbat înalt, plin de mușchi, a mărturisit că n-ar fi avut curajul să se apropie de acele reptile, altfel, cel mai probabil ar fi leșinat.

andreea_1.png

andreea antonescu
Andreea a fost mai curajoasă chiar decât un luptător de MMA și a sărit de la mare înălțime cu coarda elastică
Foto: Pro Tv

Luptătorul a făcut un pas înapoi și la proba de bungee jumping. Luptătorul pur și simplu nu a avut tăria necesară pentru a sări cu coarda elastică de la o înălțime amețitoare, de pe fort. În locul lui, a fost nimeni alta, decât Andreea, care a sărit fără nicio reținere.

 

 
 
Loading...