Anul 2016 va fi cu siguranţă unul memorabil pentru Andreea Bălan. După mai multe relaţii eşuate, cântăreaţa nu numai că a rămas însărcinată şi va deveni mamă, dar îşi va oficia şi relaţia cu iubitul ei, George Burcea. Cei doi vor să facă totul ca la carte, ca să respecte tradiţiile familiei.


Pe 10 mai, Andreea Bălan (31 de ani) şi iubitul ei, actorul George Burcea (28 de ani), anunţau că vor deveni părinţi, solista fiind însărcinată în patru luni. S-ar părea că relaţia lor este mult mai serioasă decât credeau cârcotaşii, iar acum urmează să-şi oficializeze relaţia, pentru ca bebeluşul să vină pe lume într-o familie adevărată. „Cei doi nu s-au hotârât încă unde şi când se vor căsători, dar au fost sfătuiţi de familii, în special de mamele lor, să se cunune religios înainte de a veni copilul pe lume, pentru a se naşte într-un cadru legal. Ei se iubesc, se înţeleg foarte bine, au multe planuri împreună, însă au fost sfătuiţi că e bine ca atunci când vor deveni părinţi să fie un cuplu oficial”, au povestit, pentru Click!, surse din apropierea celor doi îndrăgostiţi.

2-3-bd-foto-2-35col-13cm-ei.jpg

Andreea şi George Burcea au petrecut o vacanţă de vis în Asia, la începutul acestui an

 

Andreea Bălan a ţinut secretă sarcina din superstiţie, pentru că îşi dorea să treacă cu bine de primul semestru, dar acum e bine. În plus, are mare grijă ca atunci când merge în concerte să fie protejată în continuare de Petrişor Ruge, cel cu care a dansat şi la competiţia „Dansez pentru tine”, de la Pro TV, pentru a nu avea accidente. Vedeta a povestit că momentan nu îşi sistează proiectele şi va avea în continuare concerte şi va scoate piese. Deja a filmat un prim videoclip la piesa „Carusel” compusă de Marius Moga şi va continua să facă parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de la Antena 1.

„Sunt mai fericită ca niciodată. Şi mă simt mai norocoasă ca niciodată pentru că, în urmă cu câţiva ani, mi-am făcut o listă cu toate lucrurile pe care mi le doream iar acum simt că le am pe toate. Uitându-mă înapoi, părea greu să le am, dar dacă munceşti, dacă crezi şi pui energie pozitivă în fiecare zi în tot ce faci, orice vis poate deveni realitate. Indiferent cât de mic, slab sau neînsemnat te fac alţii să te simţi, cred că oricine are puterea să-şi atingă visul şi să fie fericit. E un drum lung, e un drum greu dar merită. Visează în fiecare zi, universul îţi va răspunde!”, a scris Andreea pe o reţea de socializare.

Locuiesc în casa făcută de ea împreună cu Keo

2-3-bd-foto-5-2coloane-vila.jpg

Vila în care locuiesc îndrăgostiţii a fost construită de Andreea cu fostul iubit, Keo

 

Andreea şi George s-au cunoscut în noiembrie 2014, când blondina a filmat  pentru videoclipul piesei „Rece”. George Burcea joacă în clip rolul iubitului solistei. Pe platourile de filmare, între cei doi s-a înfiripat o prietenie frumoasă care apoi s-a transformat într-o poveste de dragoste. Însă cei doi formează un cuplu din iulie 2015, dar au recunoscut în mod public relaţia abia o lună mai târziu. În ianuarie, cei doi au petrecut o vacanţă de vis în Thailanda, unde s-au simţit ca în paradis. S-au mutat deja în casa pe care Andreea şi Keo şi-au achiziţionat-o la un moment dat şi pentru care s-au certat multă vreme. Cei doi locuiesc în partea ei de casă, iar George ca un cavaler, o ajută pe Andreea ori de câte ori are timp.

George are succes în India

 

După ce în ţară a apărut în multe scurtmetraje, videoclipuri şi reclame, de anul trecut George Burcea şi-a făcut destule admiratoare în India, unde a filmat pentru pelicula „Singh is Bliing”, care a avut premiera pe 2 octombrie. Pentru acel proiect, George a filmat timp de câteva săptămâni alături de Akshay Kumar şi Yograj Singh, actorii din rolurile principale ale filmului. Pelicula a fost bine primită de critici, iar actorul a primit o nouă ofertă. Următorul proiect este un film de groază, al patrulea dintr-o serie de la Bollywood.

 
 
Loading...