Orice mireasă îşi doreşte să păşească, până la altar, la braţul tatălui ei. Numai că Andreea Bălan a decis să ”sară” peste vechea tradiţie, având în vedere că ea şi Săndel se află, conform spuselor solistei, într-un vechi ”război rece”. Relaţia tată-fiică avea să se degradeze iremediabil în perioada 1999-2001, pe când el era impresarul trupei Andre.


Andreea Bălan (32 de ani) a decis să îşi unească destinele cu actorul George Burcea (28 de ani), cu care de altfel are şi o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de patru luni. Surprinzător este că nunta nu va avea loc pe plaiurile noastre mioritice, ci peste Ocean, tocmai pe o plajă californiană, la o distanţă de peste 10.000 de kilometri de Bucureşti: “Andreea şi George vor să se căsătorească la începutul lunii martie la apus de soare, într-un decor de poveste, ca în serialul tv „Sunset Beach”, al căror fan erau amândoi. Tot acolo s-ar părea că vor petrece şi luna de miere, care va dura cam două săptămâni. Nu o vor lua pe micuţa Ella, cum nu îşi vor lua nici părinţii sau prietenii apropiaţi. Biletele de avion costă peste 1.500 de  euro, iar cei care vor merge vor avea nevoie de viză pentru America”, ne-au spus apropiaţii celebrului cuplu.

2-bd-3afgsdfgs.jpg

În acest decor de vis se vor căsători în martie Andreea şi George

Vestea l-a dezamăgit crunt pe tatăl Andreei, Săndel Bălan: ”Pe mine nu m-au invitat, nu ştiu nimic. Dar îmi pare nespus de rău că nu o voi conduce pe fiica mea, la altar. Este singurul meu copil. Îi doresc numai bine, o s-o iubesc mereu, deşi ne-am mai certat. Mă bucur că se căsătoreşte cu George, este un bărbat cu suflet bun. Ea zice că nu mă cheamă pentru că nu am viză de America, dar aş putea face rost până în martie, dacă mă va chema”, ne-a declarat acesta, ieri.

2-bd-2afgsdfgsdf.jpg

Săndel Bălan, tatăl Andreei, a produs şi a lansat de-a lungul timpului zeci de talente, dar se întoarce cu plăcere să mai cânte pe scenă

Din păcate, Andreea nu-şi poate ierta tatăl, pe care l-a acuzat recent că i-ar fi distrus copilăria: „De când aveam 18 ani, relaţiile au rămas aşa reci, e un război rece. Încerc să iert şi să uit anumite lucruri. E foarte dificil când un părinte spune: nu e adevărat, nu îţi aduci bine aminte, nu ţi-am dat nici o palmă. Nu e ok când un părinte trăieşte în negare. La terapie mi s-a spus să nu mai cer confirmare. Poate el chiar aşa crede. Sunt într-o continuă formare şi îmi doresc să ajung cea mai bună versiune a mea. Va trebui să fac pace cu trecutul”, a declarat ea, la Antena Stars.

«În trupă era nevoie de disciplină»

2-bd-5afgsdfg.jpg

Tatăl Andreei Bălan a fost impresarul celebrei trupe Andre

În perioada 1999-2001, când trupa Andre era pe val, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu erau prezente în toate topurile muzicale. Săndel Bălan a fost nu numai impresarul trupei, ci şi compozitorul celor mai tari piese interpretate de cele două soliste, precum ”Moşule, ce tânăr eşti!”, şi “Lasă-mă, papa, la mare!”. ”Fetele erau pe val, erau foarte solicitate în concerte, era nevoie de seriozitate şi de disciplină. Trebuia să fiu mai ferm, să am grijă de fete, căci în lumea muzicală este foarte greu să rezişti. Andreea susţine că aş fi pălmuit-o atunci, însă, ce să baţi la ea, căci cântărea vreo 48 de kilograme cu tot cu haine”, ne-a mai dezvăluit Săndel Bălan.

În aprilie o botează pe micuţa Ella

Săndel speră ca măcar la creştinarea nepoatei, din luna aprilie, să figureze pe lista invitaţilor: ”Sunt convins că la botez mă va chema, căci e firesc ca la un astfel de eveniment să vină toată familia”. Micuţa Ella s-a născut pe 8 octombie, la o clinică privată din Bucureşti. Deşi s-a grăbit să vină pe lume, Ella a primit nota 10, având o greutate de 3,270 de grame şi 49 de centimetri lungime. Andreea s-a întors foarte repede pe scenă, arătând impecabil după naştere.

 
 
Loading...