Reclama este sufletul comerţului, iar Andreea Berecleanu ştie foarte bine acest lucru. Ştirista, care toamna trecută a îmbrăcat rochia de mireasă şi a fost cununată de Ileana Badiu şi soţul ei, medicul chirurg Cătălin Badiu, îi promovează cea mai nouă afacere în care s-a implicat naşa sa, o colecţie îndrăzneaţă de cămăşi. Prezentoatoarea tv a apărut la pupitrul jurnalului într-una dintre piesele vestimentare pentru care Ileana Badiu este imagine.

De când sunt o mare familie, Andreea Berecleanu şi Ileana Badiu se sprijină reciproc în proiecte. Ultimul este colecţia de cămăşi pe care Ileana o promovează şi o recomandă doamnelor care lucrează la birourile marilor corporaţii. Dornică să poarte una dintre piesele vestimentare care deja fac furori printre femei, ştirista a apărut chiar în faţa telespectatorilor săi îmbrăcată cu una dintre cămăşile îndrăzneţe ale colecţiei.

andreea berecleanu camasa ileana badiu colectie
Andreea Berecleanu a purtat la jurnal una dintre cămăşile colecţiei pentru care naşa sa este imagine
foto: arhiva personală

Prezentatoarea a optat pentru un model într-o nuanţă de roz pal cu manşete cu imprimeu floral pe care a asortat-o cu o pereche de jeanşi.   

Cum s-au cunoscut ştirista şi femeia de afaceri

Deşi toată lumea probabil că a crezut că pe Andreea Berecleanu şi Ileana Badiu le uneşte o prietenie de mulţi ani, ceea ce a condus la faptul că blonda i-a devenit părinte spiritual, în realitate lucrurile stau puţin diferit. Asta nu înseamnă, însă că cele două vedete nu sunt în cele mai bune relaţii, ci dimpotrivă! Puţini ştiu însă de fapt ştirista este rudă cu Cătălin Badiu, care îi este verişor. Medicul şi Ileana Badiu s-au căsătorit în anul 2008 şi au împreună un băieţel pe nume Sasha. Soţul Ilenei este specializat în chirurgie cardio-vasculară pentru adulţi şi este şeful secţiei de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Municipal. El a lucrat într-o clinică de prestigiu din Germania, iar de doi ani s-a alăturat echipei de profesionişti de la unitatea sanitară din Bucureşti. 

loading...
Loading...