Are acasă unul dintre cei mai buni specialişti în estetică, dar Andreea Berecleanu nu este adepta intervenţiilor care presupun schimbări majore. Ştirista de la Antena 1 a mărturisit că nu trebuie să se justifice în faţa nimănui, chiar dacă ar avea vreo operaţie estetică şi că le înţelege pe acele persoane publice care au recunoscut târziu că au suferit mofidicări de ordin fizic. Andreea Bereceleanu este căsătorită cu celebrul estetician, Constantin Stan,.


Andreea Berecleanu a afirmat că nu are vreo intervenţie estetică şi că este naturală, deşi toată lumea o bănuieşte că fiind într-o relaţie cu un reputat medic plastician, Constantin Stan îşi exersează din când în când talentul şi pe chipul ei. Recent, ştirista Antena 1 a făcut puclic un mesaj pe o reţea de socializare unde şi-a exprimat părerea despre photoshop şi a subliniat că este o femeie care nu este adepta retuşurilor şi refuză intervenţiile estetice.

"Lumea mă ştie dintotdeauna, de când am apărut pe sticlă la Soti. Nu cred că este nevoie la 43 de ani  să ai nevoie de vreun retuş. Întrebările acestea au venit de când suntem noi, eu şi soţul meu împreună. M-am obişnuit cu ele, dar nu pot să spun că nu mă plictisesc. Nu cred că trebuie să mă justific în faţa cuiva, chiar dacă aş avea", a spus Andreea Berecleanu, miercuri seară, invitată la emisiunea "Xtra Night Show" de la Antena 1.

Andreea Berecleanu, invitată zilnic la masă, în cabina de machiaj 

Prezentatoarea Observator a dezvăluit un obicei pe care în face zilnic atunci când ajunge în redacţie la Antena 1. Vedeta a povestit că mereu fetele de la machiaj, care o cunosc de 15 ani, o aşteaptă cu masa pusă şi niciodată nu le poate refuza.

"Gătesc de toate, mai puţin mâncare românească. Mâncare românească nu prea ştiu să fac. Cred că este şi greu de făcut. Nu prea mănânc mâncăruri cu sos. Am oameni minunaţi în jurul meu. Eu lucrez la Antena de 15 ani şi sunt fete la machiaj care mă ştiu de atunci. În fecare zi aceste fete mă aşteaptă cu masa pusă şi indiferent dacă am mâncat sau nu, mă pun la masă să mănânc cu ele", a mai spus Andreea Berecleanu.

Loading...