Postul de televiziune Kanal D, care înregistrează audienţe de invidiat cu emisiunile de divertisment, a început, de ieri, difuzarea unei noi producţii matrimoniale, cu Andreea Mantea la cârma show-ului filmat la Istanbul. Vedeta tv a acceptat să locuiască o jumătate de an în Turcia, alături de fiul ei şi de bona micuţului. Cazarea şi celelalte cheltuieli sunt asigurate prin contract, aşa că ea nu va scoate bani din buzunar.


Andreea Mantea (32 de ani)  a povestit despre atmosfera la filmări: ”Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici. Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine. Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc”.

m212-13-v-foto-1-3-col-2.jpg

Aceasta este ”Casa băieţilor”

Vedeta prezintă un reality -show matrimonial în care 6 femei şi 6 bărbaţi vor locui separat, dar îşi vor putea petrece opt ore pe zi împreună în "Casa Puterea dragostei", ei neavând voie să se întâlnească în afara acestui spaţiu. Publicul va avea un rol important în călătoria celor 12 concurenţi aflaţi în căutarea iubirii, aceştia străduindu-se să câştige simpatia telespectatorilor.

m312-13-v-foto-2-2-col.jpg

Aşa arată ”Casa fetelor”

Vedeta nu a plecat singură de acasă, ci împreună  fiul ei, David: ”Ne acomodăm uşor, uşor. David se simte foarte bine aici, şi asta nu face decât să mă bucure şi mai tare. În curând, va merge şi la grădiniţă aici, dar mă pasc nişte emoţii uriaşe, pentru că nu stăpâneşte foarte bine limba turcă, deşi a început să înveţe câte ceva. Nu îl văd speriat în momentul în care aude că se vorbeşte în jurul lui o altă limbă. Încearcă să se adapteze şi să le explice celor din jur ceea ce vrea, aşa cum poate el”, a declarat ea, pentru wowbiz.ro. 

Senzuala brunetă se simte perfect acolo: „Sunt îndragostită de Turcia, de frumuseţea locurilor, de preparatele delicioase, de bogaţia culturii acestei ţări. Iar forfota colorată a Istanbulului mă fascinează!”, a mai adăugat Andreea Mantea.

m412-13-v-foto-3-3-col.jpg

Andreea, alături de fiul ei, David, la o plimbare prin Istanbul

Ea şi-a postat deja pe contul de Facebook câteva fotografii de la Istanbul, adunând sute de like-uri, din partea fanilor. Emisiunea ”Puterea dragostei” este difuzată de Kanal D, de luni până vineri, între orele 10.00-12.00 şi 13.00-15.00, iar sâmbăta, în intervalul orar 15.30-18.45.

Dan Negru are show tv la Chişinău, Ramona Bădescu este vedetă în Italia

Debutul celebrei soliste Ramona Bădescu (49 de ani), în Italia, a avut loc în 1994, la “Maurizio Costanzo Show”, când a cântat o melodie românească.
După succesul înregistrat, ofertele au venit pe bandă rulantă: a fost actriţa principală în show-ul “Gran Casino”, alături de Lino Banfi, ca mai apoi să apară în cadrul emisiunii “Marameo”, difuzată de Canale 5, în 2002.

m5dan-negru-da-sau-nu-3_604.jpg

Dan Negru, vedetă la Prime TV

Trei ani mai târziu, ea a participat la ediţia a doua a reality-show-ului “La Fattoria” şi a prezentat diverse programe de televiziune, iar în 2007 a  jucat în spectacolul “Moulin Rouge – Musical Romantico”. 

m612-v-caseta-ramona-badesc.jpg

Ramona Bădescu a colaborat cu Canale 5

Cât îl priveşte pe Dan Negru (47 de ani), vedeta postului Antena 1, acesta colaborează de mai bine de zece ani cu postul de televiziune ”Prime TV”, din Chişinău, unde prezintă concursul “Da sau Nu”. Acolo, este tratat ca un adevărat star, căci show-ul său aduce audienţe frumoase. Dan face naveta Bucureşti-Chişinău, pentru acest contract.
 
 
Loading...