Andreea Marin (42 de ani) și-a împachetat câteva haine și a fugit pe alt continent. ”Zâna Surprizelor” ne surprinde și de această dată cu escapada sa, dar promite să se întoarce până la începerea showului ”Uite cine dansează”, emisiunea în care este jurat.


Andrea Marin a vrut să se relaxeze și a fugit în Africa. Vedeta a publicat în urmă cu puțin timp câteva poze în care, plină de viață, cu zâmbetul ”până la urechi” și copilăroasă ne dezvăluie destinația aleasă pentru a se detașa de haosul cotidian.

marina.jpg

andreea
Andreea Marin fuge din țară
facebook

 

”Africa de care îmi era dor... Gând bun, senin și poftă de viață! Mâine, ne revedem acasă, la Pro Tv, ora 20:30. Vă aștept!”, au fost gândurile Zânei, atașate pozelor pulicate pe pagina sa de Facebook.

zana_surprizelor.jpg

andreea
Andreea Marin a avut nevoie de puțin timp pentru ea
facebook

 

În prezent, Andreea Marin face parte din juriul showului ”Uite cine dansează”, marca ProTv, alături de Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călienescu. Mai mult decât atât, ”Zâna” este colegă și cu Mihaela Rădulescu și nu este niciun secret că cele două au un trecut ”furtunos” împreună. Oare Mihaela Rădulescu este cea care o epuizează pe ”Zână” de energie? Cu toate acestea, vedeta noastră se bucură din plin de escapada sa, iar pozele vorbesc de la sine.

zana.jpg

andreea
Andreea Marin, escapadă în Africa
facebook
 
 
Loading...