Andreea Marin a avut întotdeauna grijă să îşi menţină tenul impecabil. Stilul de viaţă sănătos, odihna, atenţia de a se demachia întotdeauna seara, înainte de culcare, i-au păstrat pielea frumoasă şi sănătoasă. Totuşi, după vârsta de 40 de ani, ştie că e nevoie de mai mult.


Tratamentele profesionale de înfrumuseţare la care apelează vedeta sunt puţine, dar bune şi atent selecţionate. Ultimul pe care l-a încercat săptămâna aceasta a fost făcut tocmai la Paris şi are rolul de a pregăti tenul pentru expunerea la soare. Andreea Marin (41 de ani) a urmat prima şedinţă chiar la Institutul Guinot din Paris, unde a fost invitată să descopere tratamentul revoluţionar  Guinot Cellular Energy Soleil, aparat proaspăt lansat pe piaţă. „Am stat două zile la Paris şi am fost special pentru lansarea acestui aparat pe care l-am testat. Este o tehnologie cu ionizare dinamică ce încetineşte îmbătrânirea pielii şi furnizează energie celulelor, stimulând regenerarea. Am făcut o singură şedinţă”, explică vedeta.

m210-pagei-2.jpg

Tratamentul i-a fost aplicat pe faţă, gât şi decolteu
Foto: Silhouette

Tratamentul este ideal pentru protecţia solară, pregătind pielea înaintea expunerii la soare, protejând-o de arsuri şi pete. Serumul care se aplică aici conţine ingredienţi activi ce previn îmbătrânirea pielii, hidratează şi stimulează procesul de bronzare. Astfel, se păstrează aspectul tânăr al pielii expuse la soare, bronzul va fi mai intens şi va dura mai mult. Andreei îi prinde foarte bine, mai ales că la sfârşitul lunii va pleca în Sicilia, într-o vacanţă alături de soţul ei.
În afară de tratamentele de înfrumuseţare pe care le face ocazional, cremele de bună calitate folosite, alimentaţia sănătoasă, curele de detoxifiere pe bază de sucuri, toate acestea sunt secretele tenului de porţelan al Andreei Marin.
 
 
Loading...