A încercat să facă yoga acum 15 ani, când avea doar 26 de ani, iar după cinci minute s-a lăsat pentru că i s-a părut „cea mai plictisitoare treabă”.


Apoi, în anul 2014, Andreea Raicu (41 de ani) a avut ocazia să încerce din nou yoga. „Am văzut-o și simțit-o diferit. M-a făcut să mă conectez la corpul meu, să devin conștientă de ceea ce simt în fiecare moment, mi-a dat spațiu și timp să simt emoțiile netrăite. Zilnic mă ajută să fiu prezentă și atentă la tot ce se întâmplă în jurul meu. Sunt fericită că am fost deschisă, deși prima experiență nu a fost deloc plăcută”, a spus vedeta pe rețelele sociale.

raicu218-2.jpg

Andreea Raicu se liniștește prin meditație

Andreea a călătorit și în India pentru a învăța cum să se ferească de energiile negative. „Cred că ți s-a întâmplat să mergi într-un loc cu multă lume sau să te întâlnești cu o persoană și la plecare să te simți complet epuizat. Știu că ți-ai zis că e din cauza lor, că ți-au mâncat energia, ba chiar i-ai etichetat drept «vampiri energetici». Încerc în fiecare zi să fiu prezentă în fiecare moment ca să împiedic astfel de situații. Aici funcționează perfect zicala «Când pisica nu-i acasă, joacă șoarecii pe masă»”, a mai spus ea. 

 
 
Loading...