Andrei Duban (43 de ani) s-a căsătorit cu Graţiela (29 de ani) când avea 38 de ani, o vârstă ideală, după cum spune chiar el. Împreună au un băieţel pe nume Armin (trei ani şi şase luni). De când e tată, soţia actorului vrea ca el să fie mai responsabil, aşa că i-a interzis să se mai plimbe cu scuterul.


„Vreau să-l vând pentru că nu-mi mai dă voie soţia să merg cu el. Cică am copil de acum şi trebuie să fiu responsabil. Scuterul are vreo 10 ani vechime, dar îl dau cu 1.000 de lei. E vorba de celebra Black Mini, de 49 cmc, pe care am tot apărut prin presă. Funcţionează încă, e în stare bună”, a povestit Duban pentru Ring.
Despre relaţia cu Graţiela, actorul a povestit că este una armonioasă, iar cel care dă ordine în casă este tocmai cel mic:
„Mă bucur că am întâlnit-o pe Graţiela. Între mine şi soţia mea sunt aproape 13 ani diferenţă... ea are 29, eu - 43. La noi în casă nu cântă nici cocoşul, nici găina, ci mânzul, adică fiul nostru, Armin. Când el cântă, şi cocoşul, şi găina se cuminţesc şi-i fac toate poftele. El e răsfăţatul casei. Mai vrem copii şi mă tot chinuiesc să o păcălesc pe Graţi să facem şi o fetiţă, aşa cum îşi doreşte. Eu aş vrea încă un băiat, să aibă Armin cu cine să se joace. Doar că nu prea mai stă pe acasă, fiind la repetiţii şi la spectacole, dar o prind eu o dată şi îi fac un frăţior lui Armin”.

Duban se mută în Marea Britanie: „Voi sta în fund şi voi spune bancuri"

Andrei Duban a pus mâna pe un contract în Anglia. Actorul îşi va petrece Crăciunul şi Revelionul la Londra, unde va face show-uri de comedie pentru românii stabiliţi acolo. El se va întrece în glume la petrecerile de la Crama Românească. El a obţinut acest job pentru Marea Brtanie după ce, în această vară, a ajuns cu familia la Londra, unde a susţinut câteva spectacole de „sit-down comedy” (comedie stând jos n.r).

„Voi sta în fund şi voi spune bancuri pentru românii de acolo. Probabil că prestaţia mea de astă-vară i-a făcut să mă invite din nou de sărbători. Voi face un program la Crama Românească din Londra pentru câteva sute de români. E primul an în care nu petrec sărbătorile de iarnă în ţară. Voi fi acolo alături de soţia mea, Graţiela, şi de băiatul meu, Armin (trei ani şi şase luni)”.

 

 

 
 
Loading...