Îl auziţi în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, la matinalul Pro Fm. Are o voce inconfundabilă, un umor negru greu de egalat, o inteligență sclipitoare și o imagine de dur.


Noroc însă că lucrează la radio căci, în cei zece ani în care a stat departe de mass-media, Andrei Gheorghe n-a mai avut grijă de imaginea sa. Frica de doctor l-a ținut departe de cabinetul medical, iar dantura i s-a deteriorat rapid. „Are strungăreaţă de când îl ştim dar, din cauza lipsei dinţilor laterali, dinţii frontali au migrat şi astfel spaţiul dintre ei s-a mărit şi mai mult. Este tipologia românului căruia îi e frică de stomatolog. Are nevoie de o reabilitare completă: sinus lift, implante şi coroane dentare. Îi recomand ca materiale zirconiu sau ceramica presată pentru că sunt aspectuoase şi de durată. Este o lucrarea destul de amplă şi ar costa în jur de 8.000 €”, ne-a declarat medicul implantolog Valentin Răducanu.

andrei-gheorghe.jpg

andrei-gheorghe
Decembrie 2014 Şi într-un spot filmat pentru PRO FM apare tot cu dinţii stricaţi

Dacă va continua să amâne vizita la medic, Andrei riscă să-şi piardă şi ceilalţi dinţi, mai ales că sunt destul de afectaţi. Cea mai ieftină, rapidă și mai nedureroasă metodă ar fi însă proteza, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, care îl poate ajuta să mestece mai bine mâncarea și să poată zâmbi fără să mai ducă mâna la gură.

andrei-gheorghe.jpg

andrei-gheorghe
Mai 2014 Noroc că la radio nu-l vede nimeni

 
 
Loading...