Celebra soprană Angela Gheorghiu are o voce aur, premiată la toate competițiile muzicale din întreaga lume, dar și un chip frumos, expresiv, și un trup perfect. Artista a publicat pe conturile sociale mai multe fotografii din spectacole, dar și din culise, în care își expune cu generozitate bustul generos, dar și picioarele de fotomodel.


Angela Gheorghiu, acum în vârstă de 54 de ani, a iubit cu patos și a fost iubită. A fost căsătorită cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ștefan Gheorghiu, dar și cu tenorul Roberto Alagna, de care a divorțat în 2013. Iar de șapte ani trăiește o poveste de dragoste cu Mihai Ciortea, un medic stomatolog mai mic decât ea cu 22 de ani, un mare iubitor de muzică clasică, pe care Angela l-a descris drept un bărbat inteligent, cu suflet frumos.

angela_gheorghiu_pe_scena.jpg

angela gheorghiu pe scena
În spectacolul de operă ”La Rondine”, de Giacomo Puccini
Foto: Terrance McCarthy / Opera din San Francisco

Iubitul mai tânăr cu 22 de ani este un mare iubitor al muzicii clasice

angela-gheorghiu.jpg

angela gheorghiu si iubitul ei tanar
Pe Angela și Mihai i-a unit dragostea pentru muzica clasică
foto: arhivă personală

Iată cum îl lăuda ea, într-un interviu pentru Elle: „Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că eu şi Mihai că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt. Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat domn, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştri ne adoră împreună şi suntem într-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”.

Angela Gheorghiu are un trup de invidiat

angela_gheorghiu.jpg

angela gheorghiu pe scena
Vedeta are o voce perfectă, care i-a deschis porțile celor mai importante teatre de operă din lume, dar are și un trup de invidiat.
foto: arhivă personală

Vedeta are o voce perfectă, care i-a deschis porțile celor mai importante teatre de operă din lume, inclusiv în Anglia, Australia și America, dar are și un trup de invidiat. Ea și-a etalat adesea decolteul generos, pe scenă, în rochii de epocă, interpretând roluri celebre, dar și picioarele de fotomodel. Angela, care deține două locuințe, atât în România, cât și în Elveția, trăiește ca o prințesă, însă recunoaște că a avut și perioade grele, în care d-abia reușea să-și potolească foamea: ”Cumpăram varză, peste care puneam zahăr. Era singurul lucru pe care îl puteam face pentru a-mi trece foamea. După trei linguri, însă, eram plină, nu mai puteam mânca nimic. Era oribil, dar trebuia să găsesc o soluție”, și-a amintit vedeta.

 
 
Loading...