Cel mai fierbinte cuplu al momentului, Antonia (27 de ani) şi Alex Velea (32 de ani), ne-a povestit într-un interviu exclusiv despre viaţa lor, copii lor şi planurile de viitor.


Antonia și Alex Velea au fost marţi, 31 mai, într-un club din Bucureşti, unde Velea a lansat videoclipul la piesa „Ziua Mea”. Asta la scurt timp după ce se întorseseră dintr-o scurtă vacanță în Italia, unde s-au întâlnit cu fiica Antoniei din mariajul cu Vincenzo Castellano.

  • Bună, Antonia! Tocmai a apărut trailerul filmului „#Selfie69”, în care joci un rol, primul din cariera ta. Cum ai caracteriza personajul tău?

Antonia: Abia acum două zile am văzut trailerul pentru “Selfie 69” şi să ştii că am avut emoţii. Abia aştept premiera. În film, eram geloasă pe soţul meu, interpretat de George Piştereanu, însă aveam dreptate. Veţi vedea filmul şi vă veţi da seama despre ce e vorba.

  • Cea mai recentă piesă a ta a fost cu Carla’s Dreams, “Sună-mă”. Ce urmează în cariera ta?

Pentru mine a fost o colabrare pentru care am fost în discuţii ceva vreme. Şi m-am bucurat că am făcut cu el, pentru că e un artist talentat şi are o imagine mai aparte, nemaiîntâlnită. Voi mai avea o piesă nouă, dar ştii cum e cu artiştii, nu vor să spună până nu e gata. Şi mai sunt şi alţi solişti implicaţi în acest proiect, deci este o colaborare şi nu aş vrea să fiu eu prima care dezvăluie surpriza, să nu fiu eu cea care pârăsc.

  • Am aflat că ai fost în Italia la Maya. Cât timp aţi stat împreună şi cum v-aţi distrat?

Am stat patru zile acolo, ne-am plimbat, ne-am relaxat, am fost la piscină. A fost şi Alex… (apare şi Alex Velea de la un alt interviu.)

  • Alex, dacă tot eşti aici, ne poţi spune dacă e o coincidenţă sau nu faptul că videoclipul piesei “Ziua mea” a fost lansat pe 31 mai, adică 13 întors, având în vedere că pe 13 mai a fost ziua ta?

Îmmmm (amândoi, arătând tatuajul ”1331” de pe mâna stângă a lui și dintre sânii ei).

  • Te-a mai întrebat cineva asta?

Alex Velea: Nu m-a întrebat, eşti primul. Mereu mă surprinzi. 31 e o dată care îmi poartă noroc. Unul dintre prietenii mei, Cabron, e născut pe 31, am lansat videoclipul pe 31… sunt născut pe 13.

  • Tocmai o întrebam pe Antonia ce a făcut în Italia. Tu ce ai făcut acolo?

Am fost şi m-am bucurat de viaţă.

  • Aţi fost şi la shopping?

Am fost acolo pentru Maya. Şi am fost toţi trei împreună, ne-am plimbat, ne-am distrat!

  • Ce i-aţi luat lui Dominic de 1 Iunie, Ziua copilului?

Antonia: Încă nu i-am luat, însă avem jucăria aia pe care o vrea el.

Alex Velea: Nu i-am luat din Italia… Tot timpul când plecăm undeva îi luăm ceva. El e un copil special şi abia aşteptăm să vedem cum va fi când va creşte.

  • Povesteam cu Antonia despre “Selfie69”. Tu ai jucat în prima parte…

Alex Velea: Ai văzut trailerul? Este super tare. Abia aştept să ne vedem la premiera din 1 septembrie. Şi mă bucur că în seara asta au venit toţi prietenii mei la lansarea videoclipului “Ziua mea”. Sunt fericit că e iubita mea alături de mine, familia mea, prietenii mei şi colegii de la Golden Boy Society.

  • Antonia, aţi hotărât când veţi face botezul lui Dominic?

Mai bine spunem că am făcut botezul în secret decât să ne întrebe mereu lumea (zâmbeşte).

 
 
Loading...