Cel mai vânat cuplu din showbiz a atras toate privirile joi seara (3 septembrie), la Media Music Awards, eveniment care a avut loc în Piaţa Mare din Sibiu. Peste 40.000 de oameni au venit să-i vadă cântând şi sărutându-se pe scenă, iar reporterii Click! “i-au descusut” de toate secretele.


Cu trupurile sculptate la sală şi asortaţi din cap până în picioare, Antonia (26 de ani) şi Alex Velea (31 de ani) ne-au dus iar cu gândul la celebrul cuplu de peste Ocean, Beyonce şi Jay Z. Pe covorul verde de la Sibiu, în deschiderea marelui eveniment muzical, Alex s-a afişat cu un costum negru de la Adina Buzatu, iar tatuajele i-au ţinut loc de tricou. Pălăria roşie şi batista din buzunar s-au asortat perfect cu ţinuta Antoniei, semnată Cristina Săvulescu.

22-23-vedete-2-antonia-velea.jpg

Cei doi amorezi au cântat împreună, iar peste 40.000 de oameni au admirat ce bine arată mămica Antonia
Foto: Dorin Constanda / Andrei Piloiu

 

Solista ne-a luat ochii cu crăpătura îndrăzneaţă, dar şi cu bustiera care-i evidenţia silicoanele proaspăt “montate”. Frumoasa artistă şi-a asumat intervenţia estetică şi ne-a vorbit, deschis, despre decizia de a-şi mări sânii. “Da, mi-am făcut această operaţie. Am alăptat de două ori, cu fetiţa, apoi cu băieţelul, iar sânii s-au deformat după cele două naşteri. Nu mă mai simţeam bine, nu mai eram mulţumită de ei, dar intervenţia a iesit perfect, acum sunt ok. Nu cred că are importanţă cât a costat operaţia, important este că mă simt foarte bine”, a declarat Antonia pentru Click! Întrebată cum a reuşit să slăbească şi să-şi revină atât de repede după naştere, Antonia ne-a mărturisit că sportul şi alimentaţia sunt elementele-cheie. “Merg des la sală şi am ales să mănânc sănătos. Alex mă motivează foarte mult şi atunci nu am cum să dau greş”.

22-23-vedete-3-antonia-velea-sarut.jpg

Antonia şi Velea şi-au încheiat spectacolul cu deja celebrul sărut
Foto: Dorin Constanda / Andrei Piloiu

 

Şi Alex Velea a fost darnic la vorbă, iar subiectul lui preferat este, evident, familia. “Pentru noi a fost un an extraordinar, în primul rând pentru că a apărut în viaţa noastră minunea asta de copil, am avut şi foarte multe concerte, proiecte, suntem fericiţi. Dumnezeu ne iubeşte mult şi ne-a arătat dragostea lui. Suntem un cuplu normal, cu bune şi cu rele. Nu suntem familia perfectă, suntem oameni normali, care se iubesc mult. Nu încercăm să epatăm cu dragostea noastră, cum fac alte cupluri, să-mi fac publicitate pe seama unei relaţii. Fiecare dintre noi are deja cariera lui, ne câştigăm existenţa făcând această artă: muzica”, a mărturisit Velea pentru Click!

Se pregătesc pentru botezul lui Dominic

22-23-vedete-dominic.jpg

Foto: Dorin Constanda / Andrei Piloiu

 

Cât timp părinţii lui au făcut show la Media Music Awards, la Sibiu, micuţul Dominic, în vârstă de 8 luni, a rămas pe mâini sigure. „Fiul nostru stă cu bunicii lui, pentru că toţi bunicii au grijă de el (n.r. părinţii lui Alex Velea şi Denise Iacobescu, mama Antoniei). Nu ne-am gândit niciodată să luăm o bonă. Ne place să ne creştem noi înşine odraslele”, ne-a spus Alex Velea. Solistul ne-a confirmat că în această perioadă sunt ocupaţi cu pregătirile pentru botez, pentru că evenimentul va avea loc toamna aceasta. Dominic s-a născut pe 27 decembrie 2014, chiar de Sfântul Ştefan. Antonia mai are o fetiţă în vârstă de 5 ani, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

 
 
Loading...