Antonia vrea să-și facă o schimbare de look, așa că și-a întrebat fanii dacă i-ar sta mai bine blondă. Voi ce părere aveți?


Cântăreața Antonia (29 ani) este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Ea le-a făcut o surpriză fanilor și a postat o imagine pe rețelele de socializare în care are părul blond, semn că își dorește o schimbare. Cântăreața a fost curioasă să afle părerea acestora și i-a întrebat dacă îi stă mai bine așa, semn că este indecisă. „Îmi stă bine blondă?”, a scris Antonia, în dreptul fotografiilor mai vechi cu ea, în care avea o nuanță a părului mult mai deschisă, spre blond. “Nuuu, îţi stă mai bine brunetă”, “Te rog, nu”, “Da, dar prefer părul brunet”, “Eşti foarte frumoasă, dar mai bine îţi stă cu părul şaten”, au fost opiniile fanilor de pe Instagram.

antonia.png

antonia botez copii
Antonia şi alex au doi copii superbi

Antonia are trei copii

Imaginea cu ea a strâns, în scurt timp, o mulțime de like-uri, din partea admiratorilor ei, care au păreri diferite cu privire la look-ul ei. Antonia are o relație cu Alex Velea de șase ani și doi copii superbi, Dominic (4 ani și 3 luni) și Akim (2 ani și 3 luni). Frumoasa artistă mai are o fetiță, pe nume Maya (8 ani și 7 luni), din căsnicia cu italianul Vincenzo Castellano, de care nu a reușit nici acum să divorțeze. Și tot din acest motiv, băieții, pe care îi are cu Alex Velea poartă numele soțului ei.

 

Loading...
Citeste tot despre: