Divorţul dintre Andreea Marin (41 de ani) şi Tuncay Öztürk (30 de ani) a readus-o în prim-plan pe asistenta medicului fizioterapeut, cu care acesta lucrează la clinica din Primăverii.


Sandra (25 de ani) a fost pozată în compania lui Tuncay, fie la cumpărături, fie în maşină, pe post de şofer personal. Tănăra din Râmnicu Vâlcea are un fizic de invidiat şi un chip plăcut, atuuri suficiente pentru ca orice bărbat să o placă. De aceea e şi bănuită că ar fi “şubrezit” mariajul dintre Marin şi Tuncay.

operata8989798.jpg

nasul i-a fost “reparat” de medicul turc Sukru Yazar, de la clinica Acibadem, din Istanbul, bun prieten cu Tuncay

Pe Facebook, Sandra îşi etalează trupul subţirel, dar şi noul năsuc, operat anul trecut. Nu a fost o rinoplastie de fiţe, ci de nevoie, pentru că blonda a trecut printr-un coşmar în dimineaţa zilei de 4 iulie 2015, când a fost agresată la ieşirea dintr-un club. “Eram cu prietena mea şi aşteptam taxiul. Individul a venit şi s-a luat de ea. Eu doar i-am zis să ne lase în pace, iar el m-a lovit cu piciorul în faţă. Imediat a fugit”, a povestit Sandra la PRO TV. Coincidenţă sau nu, nasul i-a fost “reparat” de medicul turc Sukru Yazar, de la clinica Acibadem, din Istanbul, bun prieten cu Tuncay. Se pare că fostul soţ al “Zânei” a pus o vorbă bună. 

Prima reacție a blondei lui Tuncay după ce Andreea Marin a anunțat că divorțează

blonda_tuncay.jpg


Asistenta lui Tuncay a pus pe jar căsnicia „zânei”
Foto: Click!

La 25 de ani, subțirică și tatuată, asistenta lui Tuncay nu se implică doar în activitățile profesionale, ci și în cele ..domestice. Mai precis, în mai multe rânduri, fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi împreună ieșind de la film sau mergând la cumpărături. Mai mult, frumoasa blondă i-a condus mașina turcului după ce acesta a avut permisul suspendat pentru o lună. 

masina9889789.jpg


Tuncay şi Sandra au fost surprinşi împreună la cumpărături

”Credeţi că sunt călugăr şi nu pot să fiu văzut în compania unei femei? Dacă aş face ceva greşit cu cineva, niciodată nu am să merg cu acea persoană în public. Dacă apar cu asistenta mea, Sandra, nu e ca şi cum aş face ceva nepotrivit cu ea”, spunea la vremea aceea Tuncay.

Şoc! Andreea Marin divorţează de Tuncay. Cine şi-a băgat coada între cei doi

Andreea Marin

andreea marin stil de viata sanatos
Andreea Marin are talente nebănuite
Foto: Click!

Andreea Marin a anunţat oficial că divorţează pe Facebook, aşa cum a făcut şi cu fostul soţ Ştefan Bănică jr. Redem mai jos prima declaraţie a vedetei pe această temă.

andreea_si_tuncay.jpg

andreea si tuncay ozturk
Andreea Marin şi fizioterapeutul Tuncay Ozturk
foto: arhiva personală

"Oameni dragi, 

Cum bine ştiţi, am învăţat să preţuiesc viaţă şi în momentele sale de lumină, şi în cele întunecate. Uneori, suprizele vieţii nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţă mea: divorţul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar şi pe colegii din mass-media, să înţelegeţi că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus şi cred şi astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, va rog să ne înţelegeţi nevoia firească de discreţie. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţă clădind şi zâmbind", a scris vedeta.

Click! a arătat în repetate rânduri că soţul tinerel al vedetei este foarte apropiat de asistenta sa, Sandra. Deşi la prima vedere, prezentatoarea părea liniştită, se pare că un sâmbure privind relaţia dintre cei doi ar fi existat încă de atunci. 

Jucăușă și mereu cu zâmbetul pe buze, atitudinea Sandrei a lăsat de înțeles că relația cu șeful ei nu e doar una profesională. Întrebată dacă ea este motivul divorțului dintre Andreea Marin și Tuncay Ozturk, reacția blondei nu s-a lăsat așteptată. ”Nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri, eu sunt la clinică, iar domnul Tuncay este cu pacienții în consultații. Nu pot să vorbesc despre lucruri care nu țin de profesia mea. Mă scuzați!”, a declarat Alexandra, în exclusivitate pentru Click!. 

spateasis099089.jpg


Asistenta a intrat în blocul din Primăverii încărcată cu pungi şi articole de casă
Loading...