Pe 4 mai s-au terminat filmările la sezonul cu numărul 13, din „Las Fierbinţi” (PRO TV), iar actorii au şi început să se ocupe de alte proiecte, reclame sau piese de teatru. Mirela Oprişor, interpreta Aspirinei, a pus sâmbătă pe pauză activităţile profesionale, pentru că a chefuit de ziua ei cu cei dragi, din familie.


După un an de pauză, pe care şi-a luat-o alături de soţul ei, Mimi Brănescu, scenaristul serialului “Las Fierbinţi”, Mirela Oprişor s-a întors în sezonul al 13-lea şi a intrat la fel de bine în hainele şi în rolul Aspirinei. Filmările s-au încheiat pe 4 mai, însă episoadele din sezonul al 13-lea încă se difuzează în fiecare marţi şi joi, la PRO TV. Mirela Oprişor nu are însă vacanţă, căci la teatru rolurile curg-gârlă. O vedem în „Prenumele”, „All Inclusive”, „Acasă la tata” sau „Pescăruşul”, în teatre precum Metropolis, Bulandra, Teatrul Act, Teatrul de Comedie şi la TNB, dar şi în diverse reclame, pe micul ecran, alături de colegii din “Las Fierbinţi”.

31632021_10214471049442707_5328802942470324224_n.jpg

Mirela Oprisor, aniversare, Mimi Branescu, Las Fierbinti, actrita, scenarist, fiica Mirelei Oprisor
Mirela Oprişor, într-o imagine emoţionantă, în sânul familiei
foto: arhivă personală

Sâmbătă, 12 mai, Mirela Oprişor a împlinit 45 de ani şi ne-a arătat şi nouă ce fericită a fost, în sânul familiei, alături de Mimi Brănescu şi de fiica lor, Ana (11 ani). “Vă mulţumesc pentru urări”, a scris actriţa în dreptul imaginii cu tortul aniversar.

aspirina_-_las_fierbinti.jpg

Las Fierbinti, Aspirina, Mirela Oprisor, Mihai Bobonete, PRO TV, revenire
Mirela Oprișor, la filmările pentru "Las Fierbinţi"
foto: PRO TV

13 sezoane şi milioane de fani

«Las Fierbinţi» reprezintă o veritabilă frescă a României rurale a secolului XIX. Primul episod a fost difuzat pe 1 martie 2012, iar cele 13 sezoane ale serialului de comedie difuzat de PRO TV au înregistrat audienţe uriaşe. Mihai Bobonete (Bobiţă), Costi Diţă (Giani), Mihai Rait Dragomir (Dorel), Adrian Văncică (Celentano), Gheorghe Ifrim (primarul Vasile), Leonid Doni (poliţistul Robi) şi Anca Dumitra (Gianina) sunt doar câţiva dintre actorii care fac deliciul milioanelor de fani. Scriitorul şi eseistul Andrei Pleşu a adus, probabil, cel mai important elogiu serialului. “Da, mă uit la «Las Fierbinţi»! Râd sănătos, mă înduioşez de candorile şi mizeria satului contemporan”, scria Pleşu în “Dilema veche”. “Totul e amuzant şi trist, vital şi deşucheat, şarmant şi bezmetic”, a conchis scriitorul. “Cred că şi Caragiale s-ar fi distrat. Spectacolul e, în acelaşi timp, aerisit şi înecăcios, vesel şi deprimant”, a descris el atmosfera unică a serialului..

 
 
Loading...