Alex Nedelcu, fostul concurent din echipa „Războinicilor” din cadrul primei ediții a competiției sportive Exatlon, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Diana Belbiță, din echipa „Faimoșilor”, pe perioada derulării concursului. Datorită faptului că cei doi participanți păreau tot mai apropiați, s-a vehiculat în presă că, de fapt, aceștia au avut și o relație. Iată ce spune Alex Nedelcu, în urma speculațiilor!


La trei luni după ce a părăsit competiția, Alex Nedelcu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu colega lui de concurs, Diana Belbiță, pe parcursul filmărilor emisiunii Exatlon. După ce s-a speculat că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie, în urma apropierii lor în Republica Dominicană, Războinicul a clarificat situația, susținând că el și Diana au fost doar prieteni, chiar dacă dintr-o poză ce-i înfățișa pe cei doi reieșea că aceștia ar fi implicați în ceva mult mai serios. Mai mult decât atat, la revenirea Dianei în țară, „Prințesa Războinică” a evitat să dezbată subiectul, lăsând loc și mai multor interpretări.

Astfel, fanii emisiunii au făcut imediat legătura, speculând că cei doi ar avea o relație, mai ales dacă luăm în considerare modul în care Diana se uita la Alex, în timpul filmărilor. De asemenea, Belbiță a dat curs acestor gânduri pe care telespectatorii le aveau în ceea ce-i privește pe ea și Alex și prin publicarea unei poze pe rețelele de socializare, care era însoțită de un mesaj amuzant.

diana_belbita_alex.jpg

Imaginea publicată de Diana Belbiță pe Instagram
Foto Instagram

„Adevărul este că acolo nu a existat nimic între noi, nu a fost absolut nimic, nu a fost un flirt sau ceva concret! Nu știu, poza în care eu am apărut alături de ea poate spune altceva, probabil limbajul corpului sau reacțiile indirecte ale fiecărui individ duc spre ceva anume! Repet, nu pot să spun că a fost ceva sau nu! La petrecerea respectivă, unde ni s-a făcut o fotografie, nu îmi aduc aminte să fi fost apropiați sau să fi dansat! E adevarat, am interacționat mai mult la masă, am fost mai apropiați, însă s-a nimerit să fie așa, nu din alte motive! Trebuia să fim așa și era normal, mai ales ca eram din echipe diferite. Atunci când te de afli la un chef, la o masă, lași cumva garda jos. Lași armele și zambești! Te înțelegi cu toți, indiferent de ce parte a baricadei se află într-un concurs”, a susținut Alex Nedelcu, potrivit celor de la Wowbiz.

alex_nedelcu_1.jpg

Alex a fost considerat unul dintre cei mai sexy concurenți din prima ediție a Exatlonului
Foto Instagram

 

 

 

Loading...