Dacă nu știi ce să faci de ”Sărbătoarea iubirii la români”, adică pe 24 Februarie, de Dragobete, ar fi o idee să-ți duci iubita sau iubitul într-un loc cu muzică bună și atmosferă intimă. Trupa "We Singing Colors", care s-a remarcat pe scenele internaționale din Marea Britanie, Japonia, India, Spania, Bulgaria, garantează o seară plină de romantism, la București.


Veste bună pentru îndrăgostiţi dar şi pentru iubitorii muzicii bune. După ce de Valentine's Day au ales să petreacă o seară memorabilă cu prietenii, fanii și admiratorii muzicii lor, lansându-și cel de-al doilea album, ”Lone Learner”, simpaticii artiști de la "We Singing Colors" au ales să își petreacă Dragobetele la Madame Pogany, din Floreasca, unde vor cânta în premieră pentru public noul lor material muzical în variantă acustică. ”De Valenines Day a părut că toți cei care au venit la concertul nostru au lansat și ei ceva în seara aia, odată cu noi. Oamenii se purtau de parcă se știau de o viață unii cu alții, a fost o atmoseră frumoasă, cu multă energie și zâmbete multe, cum e de obicei la concertele noastre”, ne-au povestit artiștii.

"We Singing Colors" e o formație indie-pop-folk, născută din dorința de a cânta cât mai mult și în locuri cât mai inedite, cum ar fi în taxi, în tren, pe cea mai veche cale ferată din România, într-o pădure și chiar și în dormitor, în fața a câtorva mii de oameni din Melbourne, într-un live pe o rețea de socializare. În cei 6 ani de activitate, "We Singing Colors" au cântat însă și pe scene mari, în cluburi și festivaluri din țară, dar și în Marea Britanie, Japonia și India, Spania, Bulgaria, Moldova etc. În premieră, pe 24 februarie, noul lor album, "Lone Learner", lansat pe 14 Februarie 2018, va fi cântat acustic în fața unui public nonconformist, la Madame Pogany, începând cu ora 22.00. ”Va fi o seară intimă, cu un setup ceva mai liniștit decât de obicei, în care vor predomina armoniile”, promit simpaticii artiști.

 
 
Loading...