Cristi Brancu (44 de ani), Bianca Sârbu (40 de ani) şi Adriana Bahmuţeanu (41 de ani) formau, încă din toamnă, un trio formidabil, la cârma emisiunii ”Agenţia VIP” ( Antena Stars). Iată însă că, începând cu ediţia de aseară, Bahmu nu va mai semna condica, spre surprinderea fanilor ei.


Adriana a trecut prin multe necazuri în ultimii ani- şase divorţuri de Silviu Prigoană, plus alte procese cu fostul soţ, pentru custodia celor doi băieţi ai lor. După lungul şir de termene, la Tribunal, vedeta a decis să ia o pauză din televiziune, renunţând la contractul pe care îl avea cu ”Agenţia VIP”. S-a retras de la cârma prezentării, unde făcea echipă cu Bianca Sârbu şi cu Cristi Brancu, exact în mijlocul sezonului, decizie care i-a fost aprobată în cele din urmă de conducerea televiziunii. “Vreau ca anul ce tocmai a început să îmi aducă schimbări pe toate planurile existenţei mele. Aşadar, după mai bine de şase ani de provocări, aventură şi competiţie, călătoria mea alături de echipa postului se încheie aici. Am convingerea că viaţa este o aventură formată din provocări, episoade, lecţii sau obstacole pe care trebuie să le depăşim. Mulţumesc mult tuturor”, a scris ea pe Facebook. Surse din Antena Stars ne-au dezvăluit că ea ar fi avut mari nemulţumiri privind ora de difuzare a producţiei (n.r - începea la orele 22.00) şi că ajungea prea târziu acasă, la micuţii ei, pe care îi găsea dormind.
Adriana nu va duce grija banilor,  căci deţine atelierul de haine “Bahmu Atelier”, unde preţurile pentru o rochie variază între 130 şi 250 de lei. Adriana Bahmuţeanu arată impecabil, reuşind să slăbească, în ultimii trei ani, peste 20 de kilograme. Acum cântăreşte 66 de kilograme, la 1,62 m înălţime.

Adriana s-a luptat pentru băieţii ei

14-vedete-1-col-bahmu-copii.jpg

Adriana e topită după Maximus şi Eduard

 

Bahmu nu s-a lăsat intimidată de faptul că fostul soţ, Silviu Prigoană, este avocat de profesie, luptându-se cu el, în tribunal. La sfârşitul anului 2017, ea chiar a sărbătorit o altă victorie în faţa lui, obţinând dreptul, în instanţă, de a-şi duce în continuare băieţii, Maximus (10 ani) şi Eduard (8 ani), la o şcoală de stat, deşi tatăl lor îşi dorea să-i înscrie la o unitate de învăţământ privată.

 
 
Loading...