Războiul pe moştenirea Ilenei Ciuculete a luat amploare! Băieţii regretatei soliste au apelat recent la un avocat, pentru a investiga situaţia averii mamei lor, care s-a stins din viaţă pe 14 martie, la 64 de ani. Mugurel şi Cristian Sfetcu vor să afle şi în ce stadiu era Ileana Ciuculete atunci când a semnat pentru vânzarea casei, cu doar cinci zile înainte să moară.


Rănile suferite după pierderea mamei nu s-au închis, însă Mugurel şi Cristian Sfetcu şi-au mutat atenţia şi pe chestiuni mai lumeşti, care ţin de moştenire. Băieţii Ilenei Ciuculete au angajat un avocat şi vor să afle dacă solista le-a lăsat sau nu ceva din averea strânsă într-o viaţă de cântat. În plus, ei sunt nemulţumiţi de lipsa de transparenţă de care a dat dovadă soţul artistei, Cornel Galeş (58 de ani), pe care îl acuză că le-a ascuns mai multe lucruri, precum şi boala mamei lor.

”Fratele meu a sunat-o pe mama pe 8 Martie să-i spună la mulţi ani de Ziua Femeii, a răspuns Cornel şi a zis că nu e acasă. Pe 11 martie ne-a anunţat că este în spital. Mama era internată din 9 martie. Noi nu ştiam nimic. Apoi am mai descoperit şi alte neclarităţi în actul de succesiune”, a declarat Mugurel Sfetcu pentru ”Agenţia VIP”. Astfel, avocatul angajat de băieţi îl va notifica pe Cornel pentru a face inventarierea tuturor bunurilor Ilenei Ciuculete, după care vor ajunge în faţa judecătorilor.

12-13-vedete-foto-2-3-colsdghdf.jpg

Cristian şi Mugurel Sfetcu nu au linişte până nu îşi rezolvă problemele de familie

Mugurel şi Cristian au mai aflat şi că vila din cartierul 1 Mai, în care a stat mama lor cu Galeş, s-a vândut cu doar 5 zile înainte să moară aceasta, nu mai devreme, cum susţine soţul artistei. ”Am angajat un avocat. Nu mă interesează câştigul, ci adevărul. Vrem să facem lumină, nu ne interesează alte aspecte. Mi se pare un teatru. Păi îţi pui picături în ochi ca să plângi?”, a răbufnit, pentru Click!, Mugurel, cu aluzii clare la adresa lui Galeş.

Băieţii Ilenei Ciuculete sunt supăraţi că Cornel Galeş a dat lucrurile mamei lor, fără să-i anunţe. ”El nu avea voie să dea o lingură fără să ştim şi noi, copiii, nu avea voie să înstrăineze nici un lucru. Şi costumele mamei erau valoroase, că nu erau de la second hand. E ceva în neregulă. Cornel a minţit. Am aflat că a vândut casa cu 5 zile înainte să moară mămica. Pe 9 martie a pus-o să semneze şi pe 14 martie a murit. Când am venit noi, ea a fost în stare să schimbe doar două vorbe. Atât îi era de rău. Trageţi voi concluziile, în ce stadiu era mămica atunci când a semnat actul? Şi notarul ce a făcut, cum de şi-a dat acordul? Dacă mămica nu ne-a lăsat nimic, nu e absolut nici o problemă. Dumnezeu să o odihnească în pace. Mie nu-mi trebuie nimic, că nu sunt milogul nimănui, dar dacă ea ne-a lăsat, nu e corect ca noi să nu ştim şi să ia el tot. Dacă am fost bun şi am tot tăcut, m-a luat de prost”, ne-a mai spus Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al cântăreţei. 

«La mormânt la mămica nu erau flori, nu era lumină»

12-13-ciuculete-cimitir.jpg

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, la 64 de ani, fiind bolnavă de ciroză hepatică

Mugurel Sfetcu este supărat şi îl acuză pe Cornel Galeş că merge la cimitirul Străuleşti, acolo unde este îngropată Ileana Ciuculete, doar însoţit de camerele de filmat. “Am fost aseară (n.r. luni seară) la mormânt, la mămica, el (Cornel Galeș-n.r.) n-a mai trecut pe acolo de două săptămâni și ceva. Nu erau flori, nu era lumină, ne-au spus paznicii. A vrut să arate la emisiune la Capatos ce îndurerat este și a mers cu două cutii de pastile, nu l-au primit noaptea la cimitir. O să facem o cerere la administrația cimitirului, să nu mai intre acolo televiziunile, ci doar cei care vin să aprindă o lumânare. Eu nu merg cu presa, dar tu te duci să arăți cât de îndurerat ești și, de partea cealaltă, îţi înșeli toată familia”, ne-a mai spus Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete. 

 
 
Loading...