Frumoasa Diana Bianca Lucan, cunoscută drept „Barbie de România” sau „Paris Hilton de România”, și-a aniversat ziua de naștere și a dat petrecere mare, la care s-a adunat crema showbiz-ului românesc.


Ea e născută pe 1 iulie, astfel că a ales locația ideală, chiar pe malul lacului. Aperitive și băuturi savuroase pentru invitați și mai ales multe surprize: cea care a prezentat evenimentul a fost Cosmina Păsărin, Oana Radu a încins ringul de dans, iar petrecerea a culminat cu un tort superb pe 5 etaje ce a fost urmat de un spectacol de artificii și multe șampanii scumpe. De la acest super-party nu au lipsit prietenii vechi: Brigitte Năstase, Florin Pastramă, Irinel Columbeanu, Vica Blochina, Mădălina Bălan, Kamara, Cerasela Rogen.

  • foto: arhiva personală
  • foto: arhiva personală
  • foto: arhiva personală
  • foto: arhiva personală
  • foto: arhiva personală
  • foto: arhiva personală
1/7

“Nu știu ce va fi peste un an. Nici ce îmi va aduce ziua de mâine. Dar sunt atât de recunoscătoare, în acest moment, pentru tot binele din viața mea...! Nu cadourile și florile sunt importante, ci grija, atenția și timpul vostru. Vă mulțumesc tuturor!”, a scris afacerista Diana Bianca Lucan, pe pagina ei de socializare.

diana-bianca-6.jpg

foto: arhiva personală

Pentru petrecerea aniversară pe care a organizat-o zilele trecute, Diana Bianca a ales o rochie de culoare roșie, semnată de un designer român. Blonda este proprietara unui lanț de centre de chirurgie și tratamente estetice care a propulsat-o în rândul femeilor foarte bogate din România.

 
 
Loading...