Puţini sunt cei care ar putea să găsească cusur unei maşini ca a Biancăi Drăguşanu, dar iată că blonda este în punctul în care îşi doreşte un alt bolid. Fosta prezentatoare Kanal d şi-a achiziţionat la finele anului trecut o maşină sport, puternică, de teren, cu care face furori prin oraş, dar care ei se pare nu îi mai place atât de mult. Blondina a scos-o la vânzare şi aşteaptă ca cineva să-i ofere un preţ bun, căci are în minte şi o alternativă pentru această vară.


După apariţia recentă din Parcul Herăstrău, când fotoreporterii Click! au surprins-o pe Binca la bordul unui bolid de lux, blondina a făcut un anunţ cel puţin surpinzător. Îşi vine maşina, dar nu ca să rămână pieton, ci pentru a-şi achiziţiona alta, aceeaşi marcă, dar altă culoare.

bianca-dragusanu-masina.jpg

bianca dragusanu masina range rover sport
Bianca Drăguşanu îşi doreşte o altă maşină mai puternică
foto: Click!

În urmă cu doar o săptămână, vedeta cobora dintr-o limuzină uriaşă cu numere de Germania: un Rolls Royce Wraith- cel mai puternic model al mărcii, cu 624 de CP, care are şi un preţ pe măsură, de peste 200.000 de euro. În aceste condiţii, nici nu este de mirare că şi pretenţiile divei au crescut şi că maşina ei nu i se mai pare atât de frumoasă.  

bianca_si_alex.jpg

bianca dragusanu alex bodi masina
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, surprinşi la un restaurant cu o maşină de lux
Foto: Mihai Ionescu

Vedeta şi-a scos la vânzare maşina, un Range Rover Sport, negru, pe care l-a cumpărat la finele anului trecut după ce a revenit de la Asia Express şi a povestit în cercul ei de priteni că îşi doreşte un model asemănător, dar ar vrea ca următoarea ei maşină să fie albă. 

Bianca Drăguşanu, planuri mari cu Alex Bodi 

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și-a făcut apariția şi la un eveniment monden la brațul actualului ei iubit, Alex Bodi, şi cu aceeaşi maşină de fiţe. Sentimental, blondina traversează una dintre cele mai frumoase perioade. mai în glumă, mai în serios, vedeta a fost cerută în căsătorie de afaceristul care i-a pus inima pe jar. Cei doi au fost yilele trecute împreună la un restaurant din București și, la un moment dat, Bianca i-a întins mâna, pregătită să primească un inel pe deget. Alex Bodi, care fuma în acel moment un trabuc, i-a pus Biancăi pe deget nu un inel, ci folia aurită de la trabuc. Jocul lor a stânit amuyamentul fanilor de pe Instagram ai vedetei, care acum aşteaptă o cerere oficială. 

 

Citeşte şi: 

 

Exclusiv. Bianca Drăguşanu, vacanţă de lux cu Alex Bodi. Cât l-a costat împăcarea

Cine vrea să o angajeze pe Bianca Drăguşanu. Ce oferte a primit după plecarea de la Kanal d

 
 
Loading...