O răsfață mai ceva ca pe o prințesă! E de înțeles, mai ales că Bianca Drăgușanu spunea, dinainte să rămână însărcinată, că și-ar dori să aibă o miniatură a ei.


Asta s-a și întâmplat! Sâmbătă, 26 noiembrie, micuța Sofia a împlinit 2 luni de când a venit pe lume, să-i îndeplinească dorința Biancăi. Acum, vedeta ar face orice să o vadă pe bebelușă fericită, așa că o răsfață cu cele mai scumpe cadouri.

De data aceasta darul a venit din partea unui magazin pentru bebeluși, atât pentru Bianca, cât și pentru Sofia. Proaspăta mămică „a scăpat” de legănat, pentru că a primit un pătuț care se leagănă singur!

„Bună dimineața! Pentru că sunt o fetiță cuminițică foc și pentru că ieri (sâmbătă, n.r.) a fost ziua mea, am primit un cadou foarte frumos de la mami și de la (numele unui magazin pentru copii, n.r.)! Super leagănul!”, a scris Bianca Drăgușanu, pe profilul personal, în dreptul unui videoclip în care Sofia este pe cale să adoarmă în noul ei pătuț.

Leagănul costă 1.164 de lei, și imită mișcările pe care le fac părinții când își țin în brațe copilașii. În plus, acesta are 5 tipuri de mișcare și 5 trepte de reglare a intensității, este dotat cu sistem muzical și poate fi controlat cu ajutorul smartphone-ului.

Dacă majoritatea prietenii virtuali au felicitat-o pe vedeta-mămică, nu toți au văzut cu ochi buni această postare. „Pe bune, reclamă mascată, și chiar de nu e, clar nu toți părinții au posibilități pentru a achiziționa așa leagăn”, i-a scris o comentatoare în dreptul videoclipului.

 
 
Loading...