Zi importantă pentru Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Cei doi iubiți și colegi la Kanal D au avut parte în weekend de un eveniment de suflet: i-au rupt turta Sofiei, fetița lor care împlinește un an la sfârșitul lui septembrie.


Asortate, îmbrăcate în rochițe asemănătoare, Bianca și Sofia au fost mereu cu zâmbetul pe buze. Dacă părinții au fost foarte emoționați, cea mică pare că a știut ce are de făcut. A ales de pe tăviță întocmai ce și-au dorit Bianca și Victor. Momentele au fost surprinse de cei de la Kanal D și prezentate la emisiunea lor de seară, Wowbiz.
"Mi-aș dori să aleagă cărticica. Pe carte scrie "Înțelepciune". Sofia înseamnă înțelepciune, sper să fie un om înțelept, modest și bun. Mi-aș dori foarte mult să fie un om bun", a declarat noua prezentatoare de la "Te vreau lângă mine".

Sofia a ales mărgelele, cruciulița, banii, pixul și cartea. Conform tradiției, Sofia va avea parte de toate cele bune: de inteligență, de bani, dar va fi și foarte cochetă și credincioasă.

9.jpg

bianca dragusanu
Bianca și Sofia s-au schimbat tot în rochițe asortate
Foto: captură Kanal D

 

Nu a lipsit mama Biancăi, cea care este mai mereu alături de nepoată, vizibil emoționată de importanța momentului, dar nici părinții și sora lui Victor Slav. Mama Biancăi, Madi, a avut lacrimi în ochi atunci când a vorbit despre bogățiile vieții sale: copiii și nepoții. "Am două fete, cea mai mare fericire a vieții mele, și trei nepoți. Pentru mine, toți trei sunt la fel. Sunt cel mai bogat om de pe pământ și cea mai fericită mamă", a spus mama Biancăi.

5.jpg

parinti victor slav
Părinții lui Victor, topiți după nepoțică
Foto: captură Kanal D

 

Colega lui Victor, Andreea Mantea, a mers și ea la petrecere, alături de David, fiul ei de doi ani, care s-a împrietenit rapid cu copiii de la petrecere.

 

 
 
Loading...