Giani din „Las Fierbinţi” a dispărut de pe afişele spectacolelor de stand-up comedy susţinute peste hotare de colegii lui de serial, Văncică şi Raiţ, aceştia făcând acum echipă cu simpaticul Costel. Dar el şi-a găsit rapid un alt prieten de distracţii, nimeni altul decât Cosmin Natanticu, colegul său de la emisiunea „Pe Bune?!” (PRO TV). Fotoreporterii Click! i-au surprins în faţa unui local, la o ţigară şi la o sticlă de bere.


În urmă cu câteva săptămâni, Click! a scris despre mişcările de trupe din gaşca de umor care a dat lovitura cu serialul „Las Fierbinţi”. Mihai Bobonete, Adrian Văncică şi Mihai Raiţ l-au înlocuit pe Costi Diţă (38 de ani) cu actorul Costel, în spectacolele de pe 26 ianuarie, de la Paris şi de pe 27 ianuarie, de la Bruxelles.

12_afis.jpg

L-au exclus pe Giani din spectacolele de umor

Ghinionul face ca nici Bobonete să nu mai ajungă în faţa spectatorilor, suferind recent o intervenţie chirurgicală la plămâni. Deşi mulţi susţin că Giani ar fi fost ocupat în această perioadă cu emisiunea “Pe bune?!”, care va reveni în curând la Pro TV, iată însă că el preferă mai nou compania altui comic de cinci stele, nimeni altul decât Cosmin Natanticu (38 de ani), partenerul lui de show. 

Au împărţit un pachet de ţigări

Cei doi au fost surprinşi, zilele trecute, în faţa unui local din Centrul Vechi din Bucureşti, amuzându-se copios. Mai mult, au împărţit şi acelaşi pachet de ţigări, după ce Cosmin a rămas fără ”tutun”. 

12_tigara.jpg

Au “sudat” ţigările

Contactat de reporterii Click!, Giani a avut numai cuvinte de laudă la adresa bunului său prieten: “Uneori ajungi în anumite proiecte şi se întâmplă să nu rezonezi cu oamenii care fac parte din ele  sau nu cu toţi, iar lucrurile se complică puţin, dar în cazul ăsta am simţit de la început că e ce trebuie. Uneori mă gândesc că ţine de energia mea. Nimeresc în locuri în care sunt oameni care sunt pe aceeaşi linie cu mine şi există schimbul ăsta, care e fabulos. Oricât de complicată ar fi o zi, cu Natanticu şi cu Andi Moisescu lângă n-ai cum să nu ajungi la final de zi râzând. Se întâmplă să stăm împreună de dimineaţa până seara, iar seara să vorbim, să ne vedem în continuare. E foarte fain. Cu Natanticu şi cu Andi mă înţeleg cel mai bine. Avem o echipă foarte frumoasă la «Pe bune?!» şi e important să te duci cu drag la muncă”, ne-a spus actorul. 

12_bere-2.jpg

Cosmin a dat gata rapid o sticlă de bere

Şi tot el mai completează: “Uneori, după o zi întreagă de filmări sau după o săptămâna, suntem puţin obosiţi şi, cu toate astea, noi am încheiat săptămâna trecută cu «hai să ne vedem undeva!», aşa că ne-am întâlnit şi a fost în continuare bine. Încercăm să ne vedem în afara filmărilor.

12_las_fierbinti.jpg

Au cunoscut celebritatea cu serialul ”Las Fierbinţi”

Cât despre Natanticu, acesta se împarte între cele două găşti de prieteni, cei de la „Pe bune?!” şi „Las Fierbinţi”. „Am mulţi prieteni buni în PRO TV, începând cu naşul meu Bobonete. De asemenea, prieteni foarte buni îmi sunt şi Adrian Văncică, Mihai Raiţ, Costi Diţă şi Cătălin Neamţu. Ei, fiindu-mi şi colegi de scenă, mergem împreună în diverse turnee prin ţară cu showuri de stand-up sau improvizaţie”, a mai adăugat Natanticu. 

«Aspirina» Mirela Oprişor, cerută şi la export

12_aspirina.jpg

Mirela Oprişor joacă în serialul ”Baptiste”, realizat de BBC

După 15 sezoane de filmat pentru serialul “Las Fierbinţi”, de la Pro TV, câteva filme româneşti şi roluri în piese de teatru, se zvoneşte că actriţa Mirela Oprişor (45 de ani), alias Aspirina, ar fi dat lovitura cu o producţie internaţională, realizată de BBC, “Baptiste”, cu 9 episoade. S-ar părea că interpreta Aspirinei din serial ar fi participat la un casting şi ar fi obţinut un rol alături de Alec Secăreanu (“God’s Own Country”, “Daria, iubirea mea”). Actriţa Mirela Oprişor nu a dorit să ofere detalii despre acest proiect.

Loading...