Bogdan a fost concurent în ultimul sezon al emisiunii, însă nu a trecut neobservat. Acesta a făcut senzație în cadrul show-ului încă din prima zi de filmare, atunci când și-a înșelat iubita cu mai multe ispite. Iată că acum pare că și-a găsit sufletul pereche și face nuntă.


Bogdan a mers în emisiune cu Gia, o femeie cu care avea o relație de zece ani și au ales să facă parte din acest reality-show pentru a-și testa fidelitatea, însă fără succes. Gia avea 32 de ani, iar iubitul ei, Bogdan, 27 de ani, însă această diferență nu a fost simțită în timpul relației.

Amândoi au fost convinși că vor pleca triumfători în urma testului. Iată însă că, abia ajuns pe Insulă, Bogdan nu a avut probleme cu integrarea, înțelegându-se de minue atât cu ceilalți băieți, cât și cu ispitele feminine, cu care a trecut la fapte din primele ore.

Bogdan se căsătorește, după eșecul unei relații de 10 ani

Bogdan a povestit cum s-au cunoscut cei doi, precizând faptul că nu se aștepta să intre într-o nouă relație atât de repede. S-au cunoscut la scurt timp după finalizarea relației sale cu Gia, însă vor trece deja la o nouă etapă a iubirii lor și anume, căsătoria. 

„Ne-am cunoscut în Centrul Vechi, la vreo șase luni după ce am terminat filmările la „Insula Iubirii” și am rămas împreună de atunci. Eu atunci mai eram în câteva relații, ca să zic așa, cu alte fete, dar le-am încheiat la fix”, a povestit Bogdan pentru Antena Stars.

Cei doi au decis să se căsătorească la un an și jumătate de când au început relația, însă nimic nu-i trage înapoi, potrivit declarațiilor făcute la Antena Stars.

„La un an și jumătate de relație am cerut-o. Pe 3 ianuarie mi-am făcut ziua, am chemat prietenii să vină atunci și atunci am și cerut-o. Cu o lună înainte caută inelul, am umblat prin magazine, am studiat... diamante, toate astea. Am avut o lună plină și m-am gândit pentru că nu am vrut să se aștepte, să chem lumea la mine de ziua mea și am pregătit cererea”, a mai spus Bogdan de la „Insula Iubirii”. 

Cine este Bogdan, concurentul care a picat în ispită în mai puțin de 4 ore

Bogdan este inginer în robotică și mecatronică, iar Gia ocupă o funcție importantă într-o companie multinațională din domeniul retail-ului. Stilul de viață al celor doi, impus de job-ul pe care îl au, a adus de-a lungul timpului diverse probleme în cuplu: de la viața amoroasã, până la nemulțumiri legate de partea estetică, femeia neglijându-și aspectul fizic, lucru foarte important pentru partenerul ei.

Pentru femeia care a ajuns la Minitel de doar 4 ore testul a început deja să își spună cuvântul: a văzut deja primele imagini cu cel pe care și l-ar fi dorit schimbat în bine la finalul experienței din Thailanda.

 
 
Loading...