Prima vacanţă doar cu iubitul după ce a născut a fost de bun augur pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ea este mămica unui băieţel de doar opt luni cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.


Alina Pușcaș (33 de ani), prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, le face sărbătorile mai frumoase apropiaţilor ei. Şatena este însărcinată în luna a treia, cu cel de-al doilea copil. Vedeta mai are un băeieţel de doar opt luni. "Și eu, și Mihai sperăm să fie fetiță”, a spus vedeta care va naște, cel mai probabil, la începutul lunii noiembrie. Prezentatoarea a aflat vestea după ce în urmă cu o zi suferise un adevărat şoc.

alina_si_mihai.jpg

alina puscas mihai stoenescu
Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu, în vacanţa din Franţa
foto: arhiva personală

"Momentul în care am aflat vestea (n.n prima jumătate a lunii martie) a venit la o zi după ce, din păcate, Mihai își pierdea tatăl. Chiar și în acest context m-am bucurat foarte mult”, a adăugat ea. 

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, sunt deja părinții unui băiețel, Alexandru, care a venit pe lume anul trecut, pe 29 august. La începutul anului, cei doi au plecat într-o vacanţă romantică în Alpii Francezi şi se pare că acolo au conceput cel de-al doilea copil.

alina_copil.jpg

alina puşcas copil baietel alexandru
Alina şi băieţelul ei, Alexandru
foto: arhiva personală

Prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!” este fericită că cea de-a doua sarcină a venit atât de repede și că Alex ca avea un frătior sau surioară apropiați ca vârstă. Singura ei teamă însă este să nu se îngrașe prea tare.

alina_grecia.jpg

alina puscas mihai stoenescu grecia vacanta
Alina Puşcaş şi iubitul ei îşi petrec sărbătorile în Grecia
foto: arhiva personală

"Deși sarcina este foarte diferită de prima ca manifestare și am tot felul de stări de rău, somnolență, amețeală, foame, mă bucur că a venit atât de repede, pentru că știu tot ce am de făcut și ce urmează. Am o singură teamă: că mă voi îngrășa mai mult decât la prima sarcină, pentru că nu am apucat să mă refac 100% și pentru că, de data asta, simt că îmi este foame non-stop”, a mai mărturisit ea. 

Prezentatoarea petrece sărbătorile alături de iubitul ei în Grecia.

 

 
 
Loading...