Fostul patron al clubului de fotbal Dinamo pare că nu mai este interesat de nimic în afara iubitei Valentina Pelinel. De când a ieşit din închisoare, cei doi porumbei o ţin tot într-o distracţie. Acum, ei se află într-o vacanţă pe iacht în Capri, Italia.


Familist convins pe vremuri, Cristi Borcea pare că a uitat de toţi şi de toate de când a ieşit din puşcărie. Valentina Pelinel l-a acaparat 100%. Din 2 iulie, când a revenit acasă, acesta nu s-a întâlnit nici cu Alina Vidican (37 de ani), dar nici cu Mihaela Borcea (48 de ani), deşi cea din urmă s-a arătat profund afectată de răceala sa. Cristi are ochi doar pentru Valentina Pelinel, căreia i-a oferit deja inelul de logodnă. Ea a fost, de altfel, singura care l-a aşteptat la poarta Penitenciarului Jilava şi tot cu ea a plecat la vila din Pipera, acolo unde fostul manechin locuieşte alături de fiul lor, Milan, în vârstă de 2 ani. Seara, la petrecerea organizată în cinstea eliberării, tot cu Valentina s-a afişat, după care au plecat amândoi într-o vacanţă în Turcia, considerată ”luna de miere”. Nici n-au venit bine din Turcia, că cei doi au plecat în Italia, unde se răsfaţă pe un iacht alături de prietenul lor, Nicuşor Stan, patronul centrului de evenimente Ambasad’Or. De altfel, afaceristul i-a şi dat de gol pe porumbei, postând pe Facebook fotografii din vacanţă.

2-3-neatza-2-25col-mihaela-cu-sorin.jpg

Iulie 2018. Mihaela şi Sorin îşi recunosc relaţia

Supărată de cele întâmplate, Mihaela n-a mai tăcut şi a postat şi ea că afacerile au mers bine cât Cristi s-a aflat în puşcărie datorită ei, care şi-a neglijat sănătatea pentru afacerile familiei în toţi aceşti ani. Şi ca să-i demonstreze lui Borcea că şi viaţa ei merge înainte, Mihaela şi-a recunoscut în sfârşit şi relaţia pe care o ascunde de circa trei ani cu Sorin Rap (44 de ani), şi pe care Click! a dezvăluit-o în 2016. La momentul respectiv, vedeta nu a recunoscut idila. Ba chiar a spus că Sorin este un simplu angajat. ”Omul este şoferul meu. Nu am nici o relaţie de alt tip cu el, doar una strict profesională. Mi-a fost prezentat de cineva şi l-am ajutat pentru că ştiam care este situaţia lui. Am mai mulţi şoferi. Problema este că sunt o femeie cunoscută şi se fac mereu speculaţii pe seama mea. De cinci ani sunt un om liber şi nu e cazul să fiu implicată în asemenea scandal. Îmi văd de copii, de sănătatea mea. Zilnic îmi fac perfuzii, iar sâmbătă am revenit în ţară după un tratament de o săptămână la o clinică în Viena. N-am timp de prostii”, ne-a declarat, în 2016, Mihaela. Nici Sorin nu a recunoscut, dar a scris pe contul său de socializare că se află într-o relaţie de dragoste complicată. Era deja combinat de şase ani cu Angelica Calomfir, o femeie care a acuzat-o încă de la început pe fosta soţie a lui Borcea că i-a furat partenerul de viaţă.

2-3-neatza-3-25col-2016-mihaela_borcea_sorin_rap_1.jpg

Aprilie 2016. Click! îi surprinde împreună, dar Mihaela spune că e doar şoferul ei

Le-au trebuit doi ani ca să recunoască public că sunt împreună. Pe 18 iulie, Sorin a postat pe pagina sa de Facebook o poză cu el alături de fosta doamnă Borcea, în preajma unei piscine, iar la comentarii Mihaela i-a mărturisit că-l iubeşte şi i-a trimis inimioare. Imediat, Sorin i-a răspuns: ”te iubesc şi eu, dragostea mea!”. Surse din preajma celor doi spun că Rap locuieşte deja cu Mihalea în vila ei din Pantelimon, şi că pleacă mai mereu în vacanţe scumpe.

 
 
Loading...