Aproape cinci ani a stat în pușcărie Cristi Borcea, împărțind o vreme celula cu Victor și Giovani Becali. Prezent în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D, Borcea a făcut dezvăluiri șocante despre viața trăită in penitenciar, în urma căreia a rămas cu mari traume.


“Visez de două, trei ori pe săptâmână pușcăria, șobolanii și gândacii care mișunau peste tot. Nu era frigider, nu era apă caldă. Eu stăteam în cea mai mare cameră, de 10 metri pătrați, dar eram patru. La Poarta Albă eram 12 în cameră. Se spune că e zona VIP, că nu sunt etaje, sunt foste unități militare. E verdeață multă. La Slobozia, Rahova nu e verdeață. Erau toalete turcești, toată lumea arunca mâncarea acolo și veneau șobolanii. Mergeam la toaletă cu Victor. Mi-era frică” (n.r. Victor Becali, condamnat și el la închisoare cu executare în „Dosarul Transferurilor”).
Borcea a vorbit și despre femeile care l-au vizitat la închisoare, dar și despre speculațiile că ar fi întreținut relații intime cu două asistente. ”În pușcărie, au fost momente când m-am simțit rău. Le cer iertare părinților pentru durerile pe care le-am produs. Nu am fost cu nici o asistentă. Au venit și Alina, și Valentina. Am făcut copiii în permisii. Am făcut în patru ani, patru copii”, a mai spus acesta.

Citește și:

Cristi Borcea: «Am 4 copii făcuți în detenție. Nu am fost la camera nupțială, toți sunt făcuți în permisie»

VIDEO Cristi Borcea, petrecere la piscină, cu meniu ca la nuntă. Gemenii Angelo și Melissa au împlinit 17 ani

 
 
Loading...