Cristian Boureanu (42 de ani) şi iubita lui, Laura Dincă, nu fac rabat niciodată de la gesturi tandre când se alfă în public. Cei doi au luat recent cina într-o zonă selectă din Bucureşti, seara târziu, iar fotoreporterii Click! i-au surprins în timp ce se bucurau din plin unul de compania celuilalt.


Deşi există o diferenţă de vârstă deloc de neglijat între Boureani şi Laura (18 ani), relaţia lor merge foarte bine şi cei doi par foarte îndrăgostiţi unul de altul.

Dovadă stau şi cele mai recente poze surprinse de fotoreporterii Click!, când Boureanu şi iubita au ieşit în oraş pentru a lua cina. Cei doi s-au întâlnit pentru a marca nouă luni de relaţie, iar lucrurile au decurs cât se poate de bine. 

Ce bine se simte Laura Dincă alături de Cristian Boureanu

 • Cristian Boureanu şi iubita sa, Laura Dincă, au fost surprinşi recent la o cină romantică
  Foto: Blitz
 • Politicianul şi iubita au ieşit la masă într-o zonă selectă din Capitală, la o oră târzie
  Foto: Blitz
 • În timpul cinei, cei doi au fost foarte tandri unul cu altul
  Foto: Blitz
 • Cristian şi Laura sunt vizibil foarte îndrăgostiţi unul de altul, iar tânăra a fost toată numai un zâmbet
  Foto: Blitz
 • Cei doi s-au simţit atât de bine, încât au râs mereu cu gura până la urechie
  Foto: Blitz
 • Boureanu şi iubita au pertrecut câteva ceasuri bune unul în compania altuia
  Foto: Blitz
1/6

După ce a coborât din maşina sa de lux, fostul politician i-a ţinut uşa Laurei şi a fost foarte galant cu ea.

În restaurant, cei doi s-au simţit foarte bine unul alături de celălalt. Au râs, s-au sărutat şi s-au ţinut în braţe, iar orele au trecut fără să le simtă. 

flori_iubita_boureanu.jpg

Boureanu i-a oferit iubitei un buchet de trandafiri roşii
Foto: Arhiva personală

"Avem 9 luni şi suntem foarte fericiţi împreună. Când am plecat l-am aşteptat puţin la lift .. că «uitase ceva» iar când m-am întors acasă de la restaurant am găsit un buchet de flori în living", ne-a declarat Laura, despre seara romantică petrecută alături de iubitul ei.

Diferenţa de 24 de ani nu îi deranjează deloc

Cristian Boureanu şi Laura Dincă au o relaţie frumoasă, care a început în urmă cu 9 luni, în ciuda faptului că îi separă 24 de ani. După două căsnicii eşuate, Boureanu pare îndrăgostit lulea de tânăra de 18 ani. Fostul deputat are o feţiţă din prima căsătorie cu fosta soţie, Irina şi a mai fost căsătorit cu modelul internaţional Valentina Pelinel.

Laura a povestit că ei se ştiau de ceva vreme, dar că primul pas a fost făcut târziu, de către Boureanu. 

"Cred că ne mai văzusem într-un club în Bucureşti prin vară, dar nu am vorbit atunci. Ne-am aflat într-un cerc de prieteni comuni. El mi-a dat cerere de prietenie, însă relaţia noastră a început în urmă cu o lună şi ceva”, a declarat Laura.

 
 
Loading...