A refuzat să meargă la psiholog, însă a găsit o metodă mai bună care să-l ajute să-şi revină după cele două luni petrecute în arestul poliţiei. Cristian Boureanu şi-a cumpărat căţel!


De trei săptămâni, de când a scăpat de arestul prelungit după altercaţia cu poliţiştii de la Rutieră, Cristian Boureanu (44 de ani) este alt om. 

Mult mai calm, degajat şi mai fericit, iar toată această schimbare nu se datorează vreunui ajutor specializat, ci unui patruped. 

Mare iubitor de animale, fostul politician şi-a achiziţionat un căţeluş de rasă, din  Constanţa, oraşul natal al iubitei sale, Laura Dincă. 

Este vorba despre un  yorkshire terrier mini toy, pentru care Boureanu a scos din buzunar  300 de euro. 

“La trei zile după ce a ieşit de la Penitenciarul Rahova, Cristi a cumpărat acest căţel. I-a făcut toate vaccinurile şi are mare grijă de ”băiatul” lui pe care l-a botezat Cico. Este înnebunit după el”, ne-a spus o persoană din apropierea afaceristului. 

b26-actu-foto-1-3coloane-15cm.jpg

Boureanu a dat 300 € pe micuţul Cico

 

Astfel, pe lângă fiica şi iubita de care are grijă, acum fostul politician mai are o preocupare şi iată că se descurcă de minune. Îl spală pe Cico, se joacă cu el şi-l plimbă pe la terasele de fiţe din Capitală. 

”Sunt nedezlipiţi, iar Cristi parcă are altă stare de spirit de când şi-a luat căţeluşul. E o terapie pentru el”, ne-a mai spus aceeaşi persoană.

Cristian Boureanu a fost arestat după ce a făcut circ atunci când maşina în care se afla a fost oprită de poliţişti în trafic. 

Totul a culminat cu o bătaie, iar fostul politician a fost acuzat de ultraj. La rândul său, şi Boureanu i-a acuzat pe oamenii legii că l-au lovit.

 
 
Loading...