Jorge s-a apucat serios de vlogging și se bazează și pe sprijinul foștilor colegi din Ferma pentru a-și crește canalul de YouTube. Deja invitată de două ori în "emisiunea" lui online, Brigitte Năstase "a dat din casă" și a povestit cum stau lucrurile cu Florin Pastramă, dar și cu fosta iubită a acestuia, Raluca Podea.


Bruneta nu a pronunțat numele Ralucăi, însă identitatea ei a fost lesne de ghicit, având în vedere că la plecarea la Văliug, acolo unde s-a filmat reality show-ul de la PRO TV, atât Florin, cât și iubita lui împânziseră rețelele sociale cu poze siropoase și declarații de dragoste. Visul s-a spulberat când Pastramă a început o relație cu Brigitte.

florin_pastrama_raluca_podea.jpg

florin pastrama raluca podea
Florin Pastramă şi Raluca Podea erau împreună de doi ani, înainte ca el să intre în Ferma 2019
Foto: arhivă personală

"Domnișoara mi-a cerut și bani"

brigitte_florin_pastrama.jpg

brigitte nastase florin pastramă
Brigitte și Pastramă vor să facă și afaceri împreună, dar și un copil

 

"M-a sunat o persoană, m-a jignit foarte urât, mi-a dat două mesaje vocale, apoi și unul scris. Între timp, scuzele de rigoare s-au făcut și lucrurile s-au rezolvat, dar la momentul acela .... . Nu i-am cerut binecuvântarea pentru relația cu Florin. El mi-a confirmat că cu două-trei săptămâni înainte să se dea la mine, ea se despărțise de el", a mărturisit Brigitte.

Cu câteva zile înainte, afacerista povestise și la emisiunea lui Cătălin Măruță că a primit mesaje de amenințare de la Raluca Podea și că va merge la Poliție pentru a rezolva lucrurile. "Dacă a vrut să-și ridice cota pentru că nu o mai chema nimeni la prezentări, e problema ei. Am trei mesaje de amenințare cu care probabil că mă voi duce la Poliție. Deocamdată am trei, sper să se potolească. Dacă nu, îi fac plângere penală. Domnișoara mi-a cerut și o sumă de bani și că mă tunde și cheală. Nu știu de ce ar trebui să îi dau eu bani. Nu doresc să vorbesc despre numerele de telefon pe care le-am găsit eu în momentul în care aveam trei tumori și m-am uitat în factura detaliată a lui Ilie (Năstase - n.r.), dar nu vreau să intru în astfel de amănunte. Să nu îndrăznească să-mi mai trimită mesaje de amenințare și de bani", a încheiat Brigitte Năstase.

 

Citește și:

Claudia Pavel a fost invitată la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă! Au îngropat securea războiului?

Adevărul lui Brigitte Năstase. Ce spune despre conflictele cu Moroșanu și Otniela din Ferma

 

Loading...