Nu s-a născut regină, însă preferă să fie tratată ca atare. E vorba despre Brigitte Năstase care, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, s-a ales cu o recoltă impresionantă de daruri şi gesturi din partea soţului. Ilie a răsfăţat-o la Monte Carlo, unde au fost prezenţi la gala Premiilor Laureus.


Este copleşită de atenţia soţului ei, Ilie Năstase (70 de ani)! Dacă la începutul lunii, când a schimbat prefixul, Brigitte (40 de ani) a primit în dar o petrecere de fiţe şi o afacere cu haine în valoare de 50.000 €, iată că de Ziua Îndrăgostiţilor a fost din nou surprinsă. De data aceasta, cuplul s-a aflat la Monte Carlo, la celebra gală ”Laureus World Sports Awards 2016”.

b214-vedete-3.jpg

Aşa arată geanta Brigittei

Pe covorul roşu, doamna Năstase a furat toate privirile cu rochia semnată Ermanno Scervino, care-i dezvăluia formele sexy. Soţul ei a urmărit-o de la distanţă şi, după ce s-a salutat pe româneşte cu Prinţul Albert de Monaco, i-a dedicat tot timpul şi atenţia consoartei sale, mai ales că data a coincis cu Ziua Îndrăgostiţilor.

b314-vedete-2.jpg

Stridiile fac bine la amor

Brigitte s-a trezit în camera hotelului  Hermitage cu o poşetă Chanel, gri metalizat, în valoare de 5.000 €. Se ştie că vedeta are o slăbiciune pentru astfel de accesorii, aşa că nici nu ar mai fi fost nevoie şi de o cină romantică. Şi totuşi, Năstase a avut grijă să o răsfeţe şi cu o ieşire de neuitat, la Cafe de Paris, unde au mâncat stridii, recunoscute pentru proprietăţile afrodiziace.
Cu aceste atenţii deosebite, se pare că afaceristul i-a intrat din nou în graţii soţiei sale, pe care a supărat-o rău vara trecută, din cauza escapadelor cu blonda Cici.
Nadia Comăneci a strălucit pe covorul roșu


Multe nume mari au fost prezente, pe 14 februarie, pe covorul roșu al Galei Premiilor Laureus, eveniment care a avut loc la Monte Carlo și care i-a premiat pe cei mai buni sportivi ai anului 2016: atletul jamaican Usain Bolt și gimnasta americană Simone Biles. Câștigătorii au fost stabiliți în urma votului membrilor Academiei Laureus, printre care și doi foști campioni români, gimnasta Nadia Comăneci și tenismanul Ilie Năstase. Nadia a venit la Monte Carlo fără soțul ei, Bart Conner, și a atras toate privirile cu rochia argintie.
 
 
Loading...