De sâmbăta trecută, bunicul Antoniei s-a mutat în azilul din Ghermăneşti, unde se află, de cinci ani, şi Zina Dumitrescu şi unde şi-a trăit ultimele zile şi Ion Columbeanu. Bărbatul a trecut prin mai multe probleme de sănătate, aşa că are nevoie de supraveghere permanentă.


Ultimii doi ani au fost extrem de grei pentru bunicul Antoniei (29 de ani). În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a suferit crunt din cauza problemelor de sănătate. Anul trecut, el a fost diagnosticat cu stenoză cardiacă, iar medicii l-au operat de urgenţă. Intervenţia a costat 8.000 de euro, iar celebra sa nepoată s-a ocupat de toate cheltuielile.

Iată că luna trecută, din cauza unor groaznice dureri abdominale, el a ajuns la Spitalul Fundeni suferind o altă intervenţie chirurgicală. După intervenţie a avut nevoie de tratament, dar şi de supraveghere medicală permanentă, motiv pentru care fiica sa, Denise, dar şi nepoata lui, Antonia, au luat o decizie înţeleaptă. Pentru că nu se puteau ocupa de el 24 de ore din 24, dar şi pentru faptul că acesta nu a acceptat un ajutor străin, ele au decis să îl ducă la căminul de bătrâni din Ghermăneşti, unde poate dispune de toate serviciile. Astfel, de sâmbătă, Mihai Constantinescu este coleg de azil cu «Mama Zina».

12_sus.jpg

Zina Dumitrescu a fost adusă în 2013 la acest cămin de bătrâni, de fiul ei, Cătălin Negreanu

 

„Este adevărat. Bunicul Antoniei a fost internat în urmă cu trei zile la azilul de bătrâni de la Ghemăneşti, Snagov. Am văzut că are o stare de sănătate bună, că este în putere, deja şi-a făcut prieteni acolo. El a venit însoţit de Antonia şi de Alex Velea”, ne-au spus surse din apropierea celor de la azil.

Aici dispune de asistenţă medicală permanentă

După cum se ştie, taxa pentru o lună de găzduire este de la 2.500 de lei în sus, în funcţie de ajutorul specializat de care are nevoie fiecare persoană, însă banii nu sunt o problemă căci, Antonia se ocupă de toate cheltuielile. După cum se ştie, condiţiile de la Snagov sunt de lux: îngrijire personală, asistenţă medicală permanentă, servicii de frizerie şi de coafură, însoţitor pentru plimbare individuală, servicii de spălătorie şi de igienă a camerei în care locuieşte, gimnastică acvatică în piscina exterioară, o sală de recuperare medicală, piscină, foişor de vară, jocuri de societate şi organizări de petreceri de zilele de naştere, de Paşte sau de Revelion.

Şi tatăl lui Irinel Columbeanu a fost la acest cămin

12_irinel-si-tata.jpg

Irinel Columbeanu îşi vizita des tatăl

 

În mai 2016, tatăl lui Irinel Columbeanu, Ion Columbeanu, a fost şi el internat în acelaşi azil, la Ghermăneşti (Snagov). Din păcate, bătrânul a murit în acelaşi an, pe 15 septembrie, acolo unde fusese internat de fiul său. Ion Columbeanu avea 90 de ani, iar patronul azilului, Ion Cassian, a confirmat decesul pentru reporterii Click! După ce i-a murit soţia, Ion Columbeanu a locuit  singur, în apartamentul său din zona Aviatorilor. Deşi fiul său a vrut să îl ia la Izvorani, bătrânul s-a opus total, preferând azilul. Seniorul a fost şeful protocolului în toate guvernele, de la Gheorghe Gheorghiu-Dej până la Adrian Năstase, în perioada 1961-2002.

 
 
Loading...