Mulți s-au întrebat cine este Andi Constantin, Burlacul de la Antena 1, al noului sezon difuzat de curând. Româncele au fost cucerite de farmecul lui, dar și de fizicul de invidiat, atunci când a putut fi urmărit în rolul de ispită masculină în emisiunea Insula Iubirii. Dar Andi a mai apărut și în alte emisiuni.


În prima sa apariție la Insula Iubirii, Andi Constantin, pe care îl vedeți acum drept protagonistul show-ului Burlacul, de la Antena 1, a început una dintre cele mai controversate relații din emisiune, cu Diana. La scurt timp după această scurtă pasiune, acesta s-a îndrăgostit sincer de Hannelore, în următorul sezon al emisiunii, însă concurenta l-a ales în final pe bărbatul cu care urma să se căsătorească, deși îl lăsase să creadă că poate fi mai mult. Ulterior, când a revenit în rolul de ispită masculină, Andi Constantin a decis să se rezume strict la ceea ce presupunea această ipostază.

Și atunci când a făcut parte din echipa Războinicilor, la Survivor, noul Burlac a avut de suferit din cauza pasiunii pe care o făcuse o colegă pentru el. Replicile savuroase ale acestuia din show, despre apropierea de Adriana, au stârnit deliciul telespectatorilor. Iată că acum Andi Constantin revine la Antena 1, postul care l-a consacrat.

Cine este Burlacul Andi Constantin

Andi Constantin are vârsta de 29 de ani și este originar din Băicoi, Prahova. Acesta are o pasiune mare pentru sport, fiind multiplu campion la fitness și antreprenor, potrivit declarațiilor sale făcute în prima ediție a emisiunii Burlacul. A mai făcut karate, kick-boxing și kempo și a jucat fotbal timp de 11 ani. A suferit foarte mult când avea 20 de ani, din cauza unei iubite. Dezamăgirea de atunci i-a influențat drumul în viață.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele', spune burlacul, potrivit paginademedia.ro.

 

 
 
Loading...