“Eu am fiţe, tu ai tupeu / N-o să ne fie foarte greu / Să vedem, să vedem, să vedem, ce-o să iasă”. Aşa fredona Irina Nicolae în trupa A.S.I.A., în anul 2000, iar ceea ce a ieşit vedem cu toţii. Fosta solistă are o viaţă de prinţesă de când s-a măritat cu influentul Marius Vizer, pe care deunăzi l-a făcut şi tată de fată.


E regina surprizelor, nu alta! Pe 4 octombrie 2015, Irina Nicolae (40 de ani) şi Marius Vizer (59 de ani) organizau o nuntă de vis la Budapesta, Ungaria, însă evenimentul a fost top secret. Vineri, pe 2 februarie 2018, fosta solistă a trupei A.S.I.A devenea mămică tot într-o discreţie totală, la o clinică privată din Austria. Vestea este cu atât mai “wow”, cu cât nici măcar nu se ştia că este însărcinată.

Irina Nicolae şi Marius Vizer îşi vor boteza fata cu un nume celebru, Scarlett Maria, Scarlett O’Hara fiind protagonista romanului “Pe aripile vântului”. Fericitul tătic, care este preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, a construit deja o avere frumoasă pentru moştenitoarea sa, iar la botez cu siguranţă vor participa nume grele. Este de notorietate prietenia strânsă dintre Marius Vizer şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, dar şi prietenia cu celebrul solist italian Al Bano.

14_2-col-roxana.jpg

Roxanei Ciuhulescu a început să i se vadă burtica. Aici, alături de Camelia Potec şi Simona Halep

 

Şi Roxana Ciuhulescu trăieşte senzaţii de nedescris în prag de 40 de ani, iar asta pentru că vedeta este din nou însărcinată. După divorţul de anul trecut, de Mihai Ivănescu, Roxana şi-a găsit liniştea alături de Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. Mai mult, Click! a aflat că Roxana este gravidă, iar recent s-a dat de gol la un eveniment organizat de Ion Ţiriac. De fapt, burtica a început să prindă contur, iar hainele n-au mai putut să acopere rotunjimile.

Şi alte vedete sexy vor deveni mămici anul acesta!

14_2-col-cosoi.jpg

Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean

 

Laura Cosoi (36 de ani) şi Adelina Pestriţu (31 de ani) au ales să facă anunţul că sunt însărcinate, chiar de zilele lor de naştere. Laura ne-a dat vestea pe 2 ianuarie că aşteaptă o fetiţă, iar pe 2 februarie Adelina ni l-a prezentat oficial pe bărbatul cu care va avea un copil, Virgil Şteblea. Bruneta este însărcinată în trei luni.

Şi Andreea Popescu (33 de ani), fosta dansatoare a Deliei Matache, îşi etalează, mândră, burtica de gravidă. Ea este căsătorită cu Rareș Cojoc, multiplu campion la dans sportiv şi abia aşteaptă să devină mămică. “În fiecare zi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru minunea din burtica mea.

untitled-1.jpg

Adelina Pestriţu şi Virgil Şteblea; Andreea Popescu şi Rareş Cojoc

 

Cu fiecare mișcare a bebelușului realizez că numai Dumnezeu poate crea așa minuni. Vă spun sincer că nu există cuvinte care pot descrie fericirea pe care eu o port în suflet”, a scris Andreea pe o reţea de socializare.

Loading...