Solista Marina Voica (80 de ani) are, în ciuda vârstei, o energie de adolescentă. Cântă cocoţată pe tocuri de 8 centimetri, poartă fuste şi rochiţe destul de scurte şi din programul ei matinal nu lipsesc nici exerciţiile de înviorare.


Pentru că locuieşte de mai bine de 15 ani la Breaza, ea are deja experienţa iernilor lungi şi geroase: “Mă descurc foarte bine cu iarna. Am băieţi care mă ajută să dau zăpada pentru că am o curte de 500 de metri pătraţi. Dar atunci când este zăpada mai mică iau şi eu o lopăţică, ca să-mi croiesc cărare până la poartă sau până la magazie”, ne-a povestit artista.

voica-2-5456262162.jpg

marina voica, casa breaza, exerciţii de înviorare, patinaj
Păstrează şi acum patinele, deşi nu se mai încumetă să le folosească

De asemenea, îndrăgita interpretă a şlagărului “Şi afară plouă, plouă” ne-a mai vorbit cu entuziasm şi despre pasiunea pentru sporturile de iarnă: “Nu am mai patinat de ceva ani pentru că nu mai pot, îmi este foarte greu. Am patinat de mic copil pentru că Rusia este o ţară unde te naşti dacă pot să spun aşa direct cu schiurile şi cu patinele în picioare. Când eram mică mergeam la şcoală cu schiurile şi când ajungeam mă descălţam de ele pentru că le depozitam pe toate într-o cameră specială”.

Solista s-a născut în Rusia, dar s-a stabilit în România la începutul anilor ‘60, unde şi-a făcut repede o carieră în muzică.

 
 
Loading...