Pro TV a anunțat data pentru noul format de tip reality-show, Ferma, filmat în munţi. Emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan va intra în casele românilor peste 11 zile. În cadrul concursului, pentru care s-a pus la bătaie un premiu de 50.000 de euro, s+au înscris 18 concurenţi, vedete, dar şi persoane obişnuite, care vor încerca să demonstreze că se pot adapta condiţiilor din fermă.


Fostul format "Ferma Vedetelor", care până acum le-a avut la cârmă preţ de trei sezoane pe Iulia Vântur şi Monica Bârlădeanu, a devenit în acest an "Ferma", producţie ce va fi prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cristina Bozgan. Noul reality show, care va începe din 29 ianuarie, se va vedea după Las Fierbinți, difuzat de la ora 20:30. Emisiunea se filmează într-o zonă izolată din munții României, loc ţinut secret de Pro Tv, în care şi concurenţii ai ajuns abia cu doar câteva zile în urmă. Cei 18 concurenți înscrişi provin din in medii sociale diferite și au varii profesii. Premiul pus la bătaie pentru "Ferma" este de 50.000 de euro.

Ce se va întâmpla în noul sezon "Ferma"

Sezonul patru din Ferma aduce un nou început. 18 concurenți sunt pregătiți pentru momente de neuitat, surprize, tensiune, lacrimi și râsete în vârful muntelui, în zăpadă, într-o micro societate pe care trebuie să și-o construiască singuri. Ferma îi va surprinde la fiecare ocazie şi le va trasa sarcini care îi vor pune la grea încercare.

concurenti_ferma.jpg

concurenti ferma pro tv
18 concurenţi se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro, pus în joc la "Ferma"
foto: Pro Tv

 Brigitte Năstase, Geanina Ilieș, Otilia, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Călin, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Remus Boroiu, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu au intrat în Fermă cu motivații diferite, însă toți își propun să câștige premiul în valoare de 50.000 de euro.

 

Citeşte şi:

 

Se pregătește „Ferma Vedetelor” 4! Află unde va pleca Monica Bârlădeanu

Brigitte Năstase a dat lovitura! Cu ce post TV a bătut vedeta palma

 
 
Loading...