Una dintre cele mai sexy graviduțe din showbiz, Anca Serea se pregătește să nască de la o zi la alta. Aflată deja în a noua lună de sarcină, știrista de la Prima Tv poate deveni mamă pentru a cincea oară în orice zi. Soțul ei, Adrian Sînă, a povestit despre emoțiile prin care trece în aceste momente și despre ce simte soția lui în zilele premergătoare aducerii pe lume celui de-al treilea copil al cuplului.


Invitat la "Teo Show", marți (26 aprilie), Adi Sînă a dat câteva detalii despre momentul pe care îl așteaptă cu nerăbdare, acela de a deveni din nou tată. Anca Serea, soția lui, așteaptă să se declanșeze contracțiile și să-l întâmpine pe micul Moise. Deși multe viitoare mame se luptă cu contracțiile pentru ore întregi, Anca a fost anunțată de doctor că în doar o oră de la începerea travaliului îl va aduce pe lume pe Moise.

"Acum o săptămână, medicul ne-a spus că va mai dura zece zile, deci se poate întâmpla de la o zi la alta. Suntem gata, băgăjelul e pregătit, pijamalele pregătite, scutecele gata. Din momentul în care vor începe contracțiile va dura mai puțin de o oră, deci trebuie să fim pregătiți tot timpul", a spus artistul în emisiunea de la Kanal D.

 
 
Loading...