Însărcinată în opt luni cu un băieţel, Octavia Geamănu s-a retras de pe sticlă pentru a avea grijă să se odihnească în mai mult. Prezentatoarea Antena 1 a avut o sarcină cu probleme, trombofilia făcând-o să aibe stări de rău şi ameţeli, dar şi să-şi continue tratamentul specific cu injecţii pentru a duce la bun sfărşit sarcina. Blomnda a mărturisit că nu se gândeşte prea curând la revenire, ci va avea o perioada destul de lunguţă în care va stat departe de micul ecran.


Dacă alte mămici-vedete se întorc rapid în activitate, Octavia Geamănu şi-a luat o pauză de cinci luni, timp în care se pregăteşte să-l aducă pe lume pe băieţelul ei Andrei, dar şi să se ocupe de botezul acestuia. Prezentatoarea "Observator Special" a mărturisit că va naşte luna viitoare şi că cel mai probabil va opta pentru operaţia de cezariană.  

"Sunt ok, sunt în grafic cu kilogramele. În primele două luni de sarcină eram destul de speriată de ideea că trăiam pentru prima dată senzaţia de foame şi simâeam cum mă roade stomacul din oră în oră. Mi-am zis că acă eu o să o ţin to aşa, până la final cu siguranţă o să pun vreo 30 de kilograme. Bine că m-am reglat din luna a treia. bebeluşul este bine, sănătos, are 2,5 kilograme. Cum eu voi fi nevoită să îmi întrerup tratamentele pe care le iau cu ceva timp înainte, mai mult spre cezariană voi merge, dar voi decide mai aproape de moment cu medicul meu. Voi face şi niste teste de stres să văd cum se comportă bebeluşul", a spus Octavia Geamănu într-o intervenţie telefonică la Antena Stars.

Întrebată când se întoarce pe micul ecran, Octavia Geamănu a mărturisit că la începutul lunii februarie va reveni la pupitrul ştirilor, abia după ce îl va creştina pe băieţelul ei. Octavia Geamănu este căsătorită cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5.  

 
 
Loading...