Echipa "Cronicii" cârcoteşte pe seama prezentatorilor din noului sezon! Puştiu’, Bebeluşele şi Unguru’ Bulan sunt siguri că Ioana şi Hrubaru vor da gust "Cronicii Cârcotaşilor"!


Toţi cârcotaşii din România se vor face auziţi, pe două voci, din 4 martie, la Prima TV, într-un nou sezon al celei mai longevive emisiuni de satiră din România. Se aşteaptă multe din partea celor două voci, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru...

„Cronica Cârcotaşilor este ca un releu de retransmisie a gândurilor românilor, iar cei doi prezentatori vor face echipă bună pentru a asigura funcţionarea acestui releu”, este încrezător veteranul emisiunii, Puştiu’. Tot „omul cu camera” mai spune că „Ioana este o dulce, iar Hrubaru e cam acru, în sensul bun al cuvântului”, cei doi fiind potriviţi pentru a da gust "Cronicii".

pustiu.jpg

cronica carcotasilor emisiune echipa bebeluse
Puştiu’, Bebeluşele şi Unguru’ Bulan sunt siguri că Ioana şi Hrubaru vor da gust "Cronicii"
Foto: Prima TV

 

Noua pereche de la pupitru a fost „evaluată” şi de... perechea de Bebeluşe. Roxana susţine că „Hrubaru este un adevărat cârcotaş, unul care va da voce tuturor românilor care vor să se facă auziţi”, în timp ce colega ei mizează pe experienţa celor doi. „Au, împreună, 17 ani de televiziune, sunt sigură că experienţa, inteligenţa şi nebunia lor se vor împleti foarte frumos”, crede Cristina, revenită în echipa "Cronicii" în toamna anului trecut, după naşterea fetiţei sale.

cronica carcotasilor emisiune echipa bebeluse

 

Se ştie faptul că Hrubaru, noul venit la pupitru, este rocker cu acte în regulă, “atitudine” pentru care a şi fost premiat recent. Tocmai de aceea Unguru’ Bulan, unul dintre realizatorii rubricii “România Pitorească”, este convins că, în această primăvară, “Cronica will rock”. Cât de rock va fi noul sezon al emisiunii care, în curând, împlineşte 15 ani de la prima ediţie, vedeţi din 4 martie, ora 20:30, doar la Prima TV.

 
 
Loading...