Dorian Popa lucrează la casa sa de câteva luni bune. Acesta își propune să se mute alături de Claudia, iubita lui, anul viitor. Artistul s-a filmat și s-a fotografiat aproape zilnic pe Instagram în timp ce lucra cot la cot alături de muncitorii angajați de el. Este nerăbdător să-și vadă locuința viselor lui finalizată.


Dorian Popa s-a hotărât să-și construiască propria casă care va avea 3 etaje și se întinde pe aproape 340 mp. Acesta și-a propus ca anul viitor în vară să se mute în noua locuință alături de iubita sa și să facă o petrecere de inaugurare alături de prieteni apropiați.

Artistul îmbină cariera profesională, concertele, înregistrarea de noi piese cu munca la noua sa locuință de la Domnești.

dorian.jpg

Dorian Popa, Casa noua, Claudia
Dorian Popa va face o petrecere de inaugurare a casei vara viitoare
Foto: Instagram

Acesta a declarat pentru emisiunea ”Xtra Night Show” că a investit suma de aproape 50.000 euro pentru teren și ridicarea casei, însă în final crede că îl va costa aproape 100.000 euro. 

„Eu merg pe stilul minimalist. Vreau un televizor de 2 metri. M-am mutat aici pentru că aici îmi permit. Cu o investiție de aproape 50.000 de euro mi-am cumpărat teren și mi-am ridicat casa”, a declarat Dorian Popa. 

poppp.jpg

Dorian Popa, Casa noua, Claudia
Dorian și iubita lui abia așteaptă să se mute împreună în noua locuință
Foto: Instagram

Dorian și Claudia formează un cuplu de aproape trei ani și vor să ducă relația mai departe, mutându-se în casa pe care acesta o construiește. 

 
 
Loading...