Anca Ţurcaşiu este şi acum una dintre cele mai curtate vedete din România. Prospeţimea chipului, tonusul şi supleţea trupului, la aproape 47 de ani, au făcut din ea una dintre cele mai frumoase femei de pe meleagurile noastre.


În 1990, Anca surprindea cu îndrăzneala. Ea a avut curajul de a apărea topless în filmul “Miss Litoral”, o peliculă care a făcut valuri tocmai datorită scenelor curajoase.

“Am primit 5000 de lei, cum erau banii pe atunci. Să știi că m-a convins foarte repede regizorul. Nu mi-a fost greu. Și erau foarte mulți din echipă care se uitau la mine. Cu toate că eu sunt o pudică. Dar atâta încredere mi-a dat și atât de frumos mi-a vorbit Mircea Mureșan (regizorul “Miss Litoral”- n.r.), încât m-a convins. Cred că asta însemna vreo două mașini, că tocmai se schimbaseră banii prin ’90”, a povestit Anca Țurcașiu la „Xtra Night Show”, în ediția de joi, 27 aprilie.

turcasiu_in_sanii_goi_in_film.jpg

anca turcasiu
Anca Țurcașiu a făcut furori în "Miss Litoral"
Foto: captură video

 

Dan Capatos a dezvăluit că a încercat să o convingă pe Anca Țurcașiu să pozeze în Playboy, pe vremea când el lucra la celebra revistă a iepurașului cu papion, însă negocierile nu au dus la rezultatul dorit.

 
 
Loading...