Fosta Primă Doamnă a ţării este o bunică împlinită şi îşi petrece mare parte din timp cu cei patru nepoţi. Pe cei mari îi ia cu ea şi la cumpărături, iar la ultima ieşire în oraş, Maria Băsescu a fost însoţită şi de iubitul Elenei, semn că tinerelul Cătălin Gheorghe, poreclit Tomată, a reuşit să-i intre în graţii.


Mezina fostului preşedinte al ţării a trecut peste perioada grea de după divorţul de Bogdan Ionescu şi se concentrează pe actuala ei relaţie cu Cătălin, un afacerist mai mic decât ea cu 12 ani. Elena Băsescu (37 de ani) l-a făcut şi tătic pe tinerel la începutul lunii iunie, când a adus pe lume o fetiţă. Fiica lui Traian Băsescu mai are doi copii din căsnicia cu Bogdan Ionescu, poreclit Syda, cel de care a divorţat în urmă cu doi ani.

Tomată şi EBa au devenit părinţi în iunie

Iubitul Elenei nu-i neglijează pe Sofia Anais (5 ani) şi Traian Jr. (3 ani şi jumătate) şi se pare că a reuşit să intre şi-n graţiile viitoarei soacre. În timp ce Elena stă acasă cu micuţa Anastasia, logodnicul ei merge la cumpărături cu Maria Băsescu (67 de ani). 

5-act-2-2col-baseasca.jpg

Elena se ocupă mai mult de Anastasia, care a venit pe lume în iunie

Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute în timp ce ieşeau dintr-un mall din nordul Capitalei. Nevasta lui Traian Băsescu căra câteva mărunţişuri cumpărate de la supermarket, iar Cătălin o urma îndeaproape alături de micuţii Sofia şi Traian, dar şi de bona filipineză.

Afaceristul o ţinea de mână pe Sofia, iar în cealaltă mână ţinea câteva jucării, pe care probabil tocmai le cumpărase din mall. Şi fetiţa avea o cutie cu o păpuşă, semn că prichindeii  au fost răsfăţaţi cu jucării fie de bunică, fie de “tatăl vitreg”. La cum decurg lucrurile, cel mai probabil, Elena şi Cătălin vor păşi în faţa altarului în viitorul apropiat. 

Loading...