Adrian Enache a filmat un videoclip la mare în care apare și superba Flavia Mihăşan, de la “Neatza cu Răzvan şi Dani”. Filmările au fost realizate de o plajă pustie la Vadu.


Adrian Enache a filmat un videoclip la malul mării, cel al piesei ”Pe tine te vreau”, compusă de bunul său prieten, Rareș Varniote, pe versurile textierei Thea Niculescu. Regizorul și colegii săi de la Sunrise.Inc sunt cei care au realizat producția videoclipului melodiei amintite. Pentru filmare, echipa a avut grijă să găsească un pian alb de la Pitești, pe care l-au adus la malul mării. Acolo au avut o problemă de întâmpinat legat de vreme, care le-a dat mari bătăi de cap.

adrian-enache-videoclip-septembrie_3.jpg

adrian enache
Alături de întreaga echipă și de Flavia de la "Neatza"

”Am avut parte de un apus senzațional, pe care mi l-a lăsat Dumnezeu la Vadu, acolo unde am efectuat filmările. Țineam legătura cu patru oameni din patru puncte de pe Litoral, pentru a ne informa în ce loc nu plouă și așa am ajuns să filmăm seara pe plaja pustie de la Vadu, am avut o lumină dumnezeiască fix cât am avut nevoie. Eu oricum am o legătură strânsă cu divinitatea. Când am terminat  s-a înnegrit brusc cerul și a început să plouă”, ne-a mărturisit Adrian Enache. Ideea de a o coopta pe Flavia de la „Neatza” în acest proiect a fost a lui.

adrian-enache-videoclip-septembrie_2.jpg

adrian enache
La vremea aceea, abia au găsit câteva ore fără ploaie

”Când am fost la emisiune, la Antena 1, să promovez piesa, Flavia a simțit nevoia să danseze și am făcut amândoi un moment coregrafic. Mi-a plăcut și atunci Siviu, regizorul nostru, a schimbat scenariul pentru ea. Un moment haios a fost când un bărbat care locuia în zonă și-a făcut apariția și le intra în cadru de mai multe ori. ”Arăta a Robinson Crusoe, nu mă așteptam să mă cunoască. Mi-a zis că mă simte un rebel ca el și, dintr-o pasiune excesivă de a mă fotografia, omul ne intra în cadre mereu și nu mai ieșea. Era un tip special. Țin să-i mulțumesc pentru piesă lui Rareș, care face niște melodii senzaționale, pentru versuri lui Thea și lui Nicu Patoi pentru acel solo de chitară extraordinar, dar și întregii echipe”, a mai spus Enache. Filmările au avut loc în luna iulie.

 
 
Loading...