Au fost eliminați din cursă, dar foştii concurenţi de la „Ferma Vedetelor” s-au întors în Cipru. Unii dintre ei au dat publicității imagini cu „locuințele de serviciu”. Click! vă prezintă imaginile inedite.


Concurenţii din „Ferma Vedetelor” de la PRO TV au parte de experienţe care mai de care mai îndrăzneţe în reality-showul din care fac parte. Unii stau în vârful dealului, pe insula din Larnaca, din Cipru, alţii stau în condiţii de cinci stele când nu filmează pentru „Ferma Vedetelor”.

Sunt tratați regește

ferma_vedetelor_cipru_rata.jpg

ferma vedetelor 2016 cipri rata
Membrii familiei Rață locuiesc pentru filmările de la „Ferma Vedetelor” în vile uriașe
foto: arhiva personală

ferma_vedetelor_cipru_maria_rata.jpg

ferma vedetelor cipru maria rata
Condițiile de cazare pentru concurenții din Cipru sun exceptionale, se vede cu ochiul liber din imaginea publicată de Maria Rață
foto: arhiva personală

 

Complexul în care au fost cazaţi are piscină și toate condiţiile unui hotel de lux. Au fost tratați regește Anda Ghiţă – ex-„MasterChef” şi Viorel Sipoş – colistul de la 3rei Sud Est, care au publicat pe o reţea de socializare fotografii cu cazarea lor.

Tot acolo au ajuns şi membrii familiei lui Nea Raţă – copiii Bogdan şi Maria şi soţia, care au vizitat locul şi care s-au plimbat prin oraş şi împrejurimi reuşind să facă fotografii interesante pe care le-au publicat pe reţele de socializare.

 
 
Loading...