Cosmin Stan (42 de ani), prezentatorul știrilor matinale de weekend de la PRO TV, se poate lăuda cu o familie superbă, din care sarea și piperul sunt cei doi copii, Mark și Maia.


Cosmin, Maia și Mark au fost invitați la "Vorbește lumea", unde au povestit despre planurile de Sărbători și despre cadourile pe care le așteaptă de Crăciun. "Nu ne-am făcut planuri pentru Crăciun, am spus că mai bine suntem precauți și vom sta acasă într-un cerc foarte restrâns. Anul acesta suntem mai puțini. Sigur o să fac un grătar, îmi place și mă pricep, iar restul vom primi de la mamele noastre", a dezvăluit prezentatorul de știri.

cosmin-stan-copii.jpg

mark si maia, copiii lui cosmin stan, au impodoit bradul
Mark și Maia au împodobit bradul în roșu, alb și argintiu
foto: arhivă personală

"Maia a cerut jucării: o găină de pluș, un ren de pluș, un papagal de pluș, o tastatură pentru tabletă", a povestit Cosmin despre dorințele de Crăciun ale mezinei Maia. "Eu am cerut un laptop noi pentru școala online și pentru jocuri", a spus și Mark despre ceea ce își dorește de la Moș Crăciun.

copii-cosmin-stan.jpg

cosmin stan si copiii lui la vorbeste lumea
Cosmin Stan a venit la "Vorbește lumea" cu cei doi copii, Mark și Maia
foto: captură video Pro Tv

"Oana, soția mea, e cea mai blândă și înțelegătoare persoană din lume"

cosmin-stan-sotie.jpg

cosmin stan si sotia lui, oana
Cosmin Stan și Oana sunt căsătoriți de 13 ani
foto: arhivă personală

La începutul verii, Cosmin ne-a vorbit cu recunoștință despre soția sa: “Oana, soția mea, e cea mai blândă și înțelegătoare persoană din lume, fără de care nu aș fi putut trece peste niște momente extrem de dificile din ultimii 10 ani. A fost cu adevărat lângă mine la bine și la greu și cred că asta ne-a unit și mai tare. În plus, este cea mai bună mamă din lume! Îi plac foarte mult călătoriile și încercam să facem asta cât mai des, să plecăm să vedem locuri noi. Îi plac filmele, îi place să se relaxeze în grădină la soare, îi place să facă sport”. 

 
 
Loading...