Oana Roman este destul de vocală în spațiul public, comentând adesea pe seama anumitor subiecte de actualitate, prin intermediul emisiunii sale „Oana punct Roman”. Cum o nouă veste importantă a acaparat site-urile media, și anume faptul că tatăl ei ar dori să devină din nou părinte, reacția vedetei nu a întârziat să apară.


Se vehiculează că Oana Roman ar fi fost întrebată despre subiectul în cauză, însă aceasta ar fi comentat destul de restrâns întreaga situație. Cu puțin timp în urmă, soția lui Petre Roman, Silvia Chifiriuc, a dezvăluit că și-ar mai dori un copil alături de partenerul ei. Astfel, în vârstă de 71 de ani, fostul politician ar putea să devină din nou tătic. „Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem ”, a declarat soția lui Petre Roman, adăugând că acesta din urmă este în asentimentul ei. Cei doi mai au un băiețel împreună, în vârstă de 9 ani, pe nume Petrus.

oana_roman_marius_elisei.jpg

Oana Roman a întemeiat, la rândul ei, o familie frumoasă, alături de Marius Elisei
Foto: Instagram

Oana Roman a primit destul de surprinsă vestea, însă nu a dorit să comenteze foarte mult subiectul, considerând că aceste detalii din căsnicia tatălui ei nu o privesc absolut deloc pe ea, conform unor surse apropiate. În schimb, s-a rezumat doar la a declara că dacă s-ar întâmpla acest lucru, nu ar putea decât să fie fericită pentru noul-născut, și să-i ureze multă sănătate, potrivit Romania Tv. 

Petre Roman a fost căsătorit 34 de ani cu Mioara Roman şi au împreună o fiică, Oana Roman. În 2007 fostul prim-ministru a decis să divorţeze şi şi-a întemeiat o nouă familie cu Silvia Chifiriuc, o artistă de muzică populară.

 

 

 

 

 
 
Loading...